Hvordan Trekk en kode på en Mustang

The elektronisk kontrollmodul på en Mustang er datamaskinen som er ansvarlig for håndtering av alle de motorstyring plikter som tenning, bensininnsprøytning og utslipp kontroller. Datamaskinen overvåker kontinuerlig alle systemene som den styrer og når et problem blir gjenkjent, blir en tilsvarende kode for å identifisere problemet lagret. Å varsle føreren av en fiasko og en kode, lyser datamaskinen check engine lyset. Du trenger
kode skanner med tilhørende kode dechiffrere ark
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden skanneren kabelen enden inn ombord diagnose port under dashbordet på førersiden.
2

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon uten å starte motoren. DASH lysene skal være tent når du er i full kjøre eller på posisjon.
3

Trykk på knappen merket "Les" og en kode vises. Spille inn denne koden og kryssjekke det med den medfølgende kodebrevet. Kodebrevet gir en beskrivelse av den mislykkede krets, hvor ofte den har mislyktes hvis intermitterende og hva som er galt med kretsen. For eksempel kan en oksygen sensor koden si O2 B2 S1 varmeapparat svikt, tap av signal eller lavt signal teller. Dette menes svikt innebærer en oksygensensor (O2) på bank 2 (B2), sensor nr. 1 (S1). At sensoren har en av de tidligere nevnte problemene. Uansett hva koden kan være, reparere den før du sletter koden og tilbakestille datamaskinen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65393.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer