Slik feilsøker en Ingen Start-tilstand i en 1995 Honda Civic

Du kan finne deg selv i en situasjon da motoren din 1995 Honda Civic ikke vil starte, og du enten høre klikkelyder når du slår av tenningen eller ingen i det hele tatt . Å vite hvordan man skal feilsøke Civic, når den ikke vil starte, kan hjelpe deg å spare penger, tid og være på veien igjen. Som i august 2010, har 1995 Honda Civic DX Sedan en Kelley Blue Book veiledende verdi på $ 3060 i utmerket tilstand. Du trenger
Fuel
batteri booster
Jumper kabler
Vis mer Instruksjoner
Grunnleggende feilsøking
en

Skyv clutch ned hele veien til gulvet hvis du har en manuell girkasse i 1995 Honda Civic, ellers vil startmotoren ikke trekker motoren, noe som resulterer i å klikke lyder eller ingen lyd i det hele tatt. Hvis Civic er en automatisk, sørg for at overføringen er i "Park" eller "nøytral".
2

Slå nøkkelen i tenningen til "On" posisjon og slå på frontlykter. Se på lysstyrken frontlykter --- dim lys eller ingen lys bety at du har et dødt batteri og trenger en jump start.
3

Undersøk sikringen hvis, når du slår på frontlysene , vises de lyse. Sikringsboksen er på førersiden under dashbordet. Hvis du ikke ser den gamle sikringen, som vil se ut som en skadet, brent ledning inne i sikringen, betyr dette at du kan ha en startpakke problem eller et problem med den elektriske kretsen på tenningslåsen. Du må ha bilen tauet til en tekniker i dette tilfellet.
4

Se bensinmåler og sørg for at du har nok gass i bilen din hvis motoren høres normal etter å ha slått av tenningen til "Start"-posisjon, men motoren fortsatt ikke starter.
Jump Starter Prosedyre
5

Slå av alle elektriske tilbehør i bilen, for eksempel klimaanlegg, stereo, varmeapparat og lys.
6

Plasser overføring i "Park" eller "nøytral" og deretter sette på parkeringsbremsen.
7

Koble den ene enden av en jumper kabel til den positive "+" enden av et startbatteri og koble den andre enden til den positive "+" terminalen på toppen av batteriet i din Honda Civic.
8

Koble den andre jumperen kabelen til negative "-" slutten av startbatteri og koble den motsatte enden av kabelen til en umalt brakett eller bolt bort fra bilens batteri. Dette vil redusere risikoen for antennelse hydrogengass som bilbatteriet alltid avgir. Den negative Byglingskabel vil være svart.
9

Start bilen, koble den negative kabelen først fra jording på bilen batteriet og koble kabelen fra startbatteri. Koble den positive kabelen fra plusspolen på bilens batteri og koble den positive kabelen fra startbatteri.
10

Juster metall forbindelser å sikre at de har god metall kontakt hvis, etter hopp start, startmotoren fortsetter å kjøre sakte når du starter bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65357.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer