Hvordan fortelle at Front Struts Trenger Endre på en Honda Civic

The Honda Civic er en populær bil takket være sin pålitelighet, byggekvalitet og nøysom gassforbruk. De fleste samfunnskunnskap også skje for å være morsomme biler å kjøre. Fronten struts på en Civic er kritiske til håndteringen sin. Over tid, struts begynne å bære, noe som resulterer i en mykere ride, dårlig håndtering og en bråkete og kompromittert suspensjon. Det er relativt enkelt å fastslå om Civics struts er fortsatt i god, brukbar form. Du trenger
Floor jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

kjøre bilen over en humpete vei og se hvordan den håndterer. Fronten struts bør gi en relativt jevn ride, selv i ulendt deler av veien. Hvis struts sprette opp og ned, gjør krasjer og banging lyder, og styringen føles løs, struts sannsynligvis dårlig.
2

Utfør en rekke svinger manøvrer i Honda din på en livlig tempo til se hvordan bilen håndterer. Når du vrir rattet inn i et hjørne, bør fronten svare relativt raskt, og håndteringen skal føle seg stabil og forutsigbar. Hvis bilen lener seg for mye og føles løs heller enn stabil og trygg, struts er trolig forbi sin brukstid.
3

Test stivhet og oppførselen til struts ved å trykke ned på hjørnene av bilen. Stå i nærheten av et hjørne, og trykk på fender rett over hjulet med hendene. Hvis struts er i god form, bør de være relativt vanskelig å trykke ned. Når du trykker på hjørnet av bilen ned, skal spankulere komprimere og deretter stige opp raskt og problemfritt, kommer til en stopp uten overdreven retur. Hvis spankulere stiger sakte, er lett å sprette opp og ned og kommer ikke til en glatt stopp etter å ha trykket hjørnet av bilen ned, er struts sannsynligvis slitt. Test begge sider av bilen.
4

Inspiser struts for skade. Løsne mutrene som holder hjulene til bilen. Løft bilen med et gulv jack og senk den ned bukker. Inspisere legeme av staget, fra toppen til bunnen. Et stag som er i god form vil ikke lekke væske fra staget boliger. Men hvis spankulere er blåst ut fra overdreven bruk kan det lekke væske på kroppen av spankulere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65356.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer