Slik feilsøker en Worn Piston Ring

En slitt stempelringer vil ha flere effekter på motoren. Kompresjonen i sylinderen inneholder det slitte ringen vil avta betydelig, forårsaker en grov kjører motor, dårlig forbrenning, økt trykk i veivhuset på grunn av forbrenning utenom ringene inn i saken, foulet tennplugger, økt oljeforbruk med røyk på eksosrøret , foulet oksygen og masse luft flyt sensorer og et felt katalysator. Du trenger
Spark plug ledning
Isolert tang
Ratchet
Spark plug socket
Sylinder lekkasje-down måle
Compression måle
Vis flere instruksjoner

en

Trekk alle tennplugg ledninger ut tennpluggene. Merke dem hvis det viser seg at det vil være vanskelig å fastslå sin opprinnelige plassering senere. Træ kompresjon tester slangen inn i nummer 1 sylinder deretter koble testeren til slangen.
2

Tråkk gasspedalen litt for å åpne spjeldhus og sveiv motoren rundt i tre sekunder. Vrir om nøkkelen av. Sjekk og noter komprimering lesing. Utfør den samme prosedyren til alle sylindrene har blitt testet.
3

Sjekk resultatene av kompresjon test på alle sylindere. Alle sylindrene bør være innenfor 5 prosent av hverandre. Noe lavere enn 5 prosent angir et mekanisk problem. Målrette sylinder eller sylindere som viser uvanlig lave målinger for neste test.
4

Installer komprimering måle slangen på den berørte sylinder. Koble sylinder lekkasje ned måleren til denne slangen. Koble luftslangen til den andre passer på måleren. Drei skiven for å regulere trykket på input måleren til 90 pounds per kvadrattomme.
5

Observer blø ned å lese på motsatt måleren. Tallene på måleren er rødt, gult og grønt. Så lenge nålen er i den grønne og det er svært lite lekkasje-ned. Skal nålen indikasjonen være i gult eller rødt, et problem definitivt eksisterer. Denne spesielle testen vil finne den slitte delen, enten det er en slitt ring eller en brent ventil. Mens du pumper luft inn i sylinderen gjennom lekkasjen ned gauge, lytt etter en støy som kommer fra spjeldhus, noe som indikerer en dårlig inntak ventil. Ta av oljepåfyllingslokket på ventildekselet og lytte etter press som kommer ut av ventilen dekselet, noe som indikerer en slitt ring. Lytt til eksos eksosrøret for lyden av luft rømmer, noe som indikerer en brent eksosventil.
6

gjenoppbygge motoren hvis testen indikerte en slitt stempelringer fordi, dessverre, det er ingen quick fix for denne typen problem. Hvis problemet ble isolert på ventiler, kan topplokk fjernes og tatt med til et verksted for en ventil jobb.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65341.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer