Hvordan diagnostisere bil klimaanlegget Problemer

Å kjøre en bil i løpet av de varme sommermånedene, uten en fungerende klimaanlegget kan være en ubehagelig opplevelse, for å si det mildt. Varm luft blåser gjennom klimaanlegget er ofte forårsaket av et kjølemiddel lekkasje, noen form for system blokkering, skitt eller fuktighet oppbygging. En bilmekaniker lett kan fikse den ødelagte klimaanlegget. Men for de fleste eventyrlystne nok til å fikse det selv, er det flere tiltak for å riktig diagnostisere problemet. Du trenger
Byglingstråd
Air conditioner trykkmåler
2 bokser av kjølemiddel
Vis flere instruksjoner
Sjekk Kompressor
en

start bilen og slå på klimaanlegget på. Åpne panseret og finn kompressor, som ser ut som en pumpe med ventilspindlene og to store slanger som kommer ut av det.
2

Kontroller at sentrum av kompressoren slås. Hvis det ikke er å snu, hoppe kompressoren ved å hekte en jumper wire direkte til batteriet. Lokaliser ledning som fører til den elektriske koplingen. Trekk ut kontakten i midten av ledningen. Hekt jumper wire til kompressoren wire og den positive terminalen på bilbatteriet.
3

Bytt kompressoren clutch relé hvis klimaanlegget begynner å blåse kald luft. Hvis bilen begynner å hvin, kan hele kompressoren må byttes. Hvis klimaanlegget blåser varm luft etter et hopp på kompressoren, kan kjølemiddelet må lades.
Sjekk kjølemiddel
4

Finn en slange merket som "high trykkledning "på kompressoren. Fest et klimaanlegg manometer til høytrykks-linje. Sikre at det ikke forekommer lekkasje ved visuelt inspisere linjen og måle.
5

Les måleren etter ett minutt. Hvis måleren viser grønt, er kjølemediet normalt. Hvis måleren viser rødt, er kjølevæske nivået lavt. Hvis måleren leser høyt, ta kontakt med en mekaniker umiddelbart for å vurdere problemet. Fjern måleren fra linjen.
6

Etterfyll kjølemiddel, om nødvendig, med to bokser med kjølemiddel. Fest den ene kan for å høytrykks-linje ved montering av slangen fra boksen rundt høyt trykk linje fra kompressoren. Følg produktspesifikke instruksjonene som er trykt på boksen for å fullføre tilkoblingen prosessen.
7

Slå av klimaanlegget til "Høy" eller "Maks." Slipp kjølemedium i høytrykks-linjen ved å skru den tilkoblede ventilen på kjølemediet kan. Snu boksen opp ned. Når isen begynner å danne, indikerer dette at kjølemediet er nesten helt overført. Rist kan og kjenne om det er noe mer kjølemedium igjen. Når kan er tom, koble fra slangen på kan og kast begge.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65337.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer