Grunn at bilens Blower Fan virker ikke

The blåser fan på en bil beveger luft fra klimaanlegg og oppvarming enheter plassert under panseret på bilen til interiøret i bilen for å varme eller kjøle luften inne . Når viften viften ikke fungerer , er det ganske irriterende som luften i bilen er ikke lenger holdt på en behagelig temperatur . Blown Fuse

vanligvis den første tingen å inspisere når blåseren fan slutter å virke er sikringene å se om noen er blåst . Finn 10A klynge sikringer eller 25A HVAC sikringen i din instruksjonsbok , og undersøke dem å avgjøre om de må byttes ut. Den bilens instruksjonsbok vil fortelle deg hvor du finner de sikringer som er koblet til varme og /eller klimaanlegg. På den indre sikring panel av bilen , en 30 amp sikring merket " Heater " eller "HVAC ".
Bad Blower Motor
p Hvis viften fungerer bare på sette nummer 3 eller 4 , eller bare på den høyeste innstillingen , er det mest sannsynlig at viftemotor er sviktende og er i ferd med å dø . Bruk et voltmeter for å teste hvor mye spenning på viftemotor kontakten med tenningen din på og AC kjører. Hvis det står 12V , må motoren byttes ut.
Automatic Climate Control System

En annen ting som gjør at viften fan ikke fungerer er den automatiske Climate Control System ( ACCS ) . Hvis ACCS innstillinger er av, kan det føre til at viften slutter å virke. Hvis det er klimaet kontroll på bilen, vanligvis er det en dårlig termostat eller elektrisk krets som er den skyldige .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65329.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer