Slik feilsøker en Overoppheting Toyota Motor

Den normale temperaturen i en Toyota-motoren mens du kjører bør være mellom 195 og 220 grader Fahrenheit, og må være konsekvent for optimal ytelse og gass effektivitet. Overoppheting minsker drivstofføkonomi og kan forårsake alvorlig skade på motoren. Stempler, råder, lager og pakninger er bare et par ting sårbare for overoppheting. Kokende kjølevæske kan ødelegge radiator og slanger. Aldri ignorere en høy temperatur lesing på dashbordet måleren. Instruksjoner
en

Kontroller at termostaten fungerer som den skal. Sveiv motoren og føle den øverste radiator slangen. Som motoren varmes opp, vil termostaten åpner for å avlaste varmen, slik at radiator slangen til å bli ubehagelig varm å ta på. Dersom slangen ikke blir varmt, er termostaten åpner ikke.
2

Sjekk dine kjølevæske nivåer. Lav kjølevæske betyr at motoren ikke er i stand til å beskytte seg mot overoppheting riktig. Bruk den rette blandingen av kjølevæske og lav mineralvann, aldri ren frostvæske.
3

Sjekk for kjølevæske eller vannlekkasjer. Toppen av din kjølevæske og starte motoren din til den når normal driftstemperatur. Slå på air condition og gå for en kort kjøretur. Stanse og kontrollere radiator, vannpumpe og slanger for lekkasjer. Ikke fjern radiatorlokket når motoren er varm.
4

Inspiser radiator for tegn på korrosjon eller blokkert. Dirty radiatorer er verdt å reparere. Sterkt korroderte radiatorer bør skiftes ut. Vurder å kjøpe en sterkere, mer holdbart (og dyrere) radiator.
5

Sjekk alle belter og slanger. Slangene bør være fast og åpen. Kollaps, sprekker, buler og myke flekker er alvorlige tegn på forringelse. Belter bør holde fast spenning og viser ingen tegn til slitasje eller bryte.
6

Ta en titt på bremsene. En parkeringsbrems som ikke vil slippe eller en bremsekalippernes stikker kan føre til at motoren til å arbeide for hardt for å overvinne motstanden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65326.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer