Hvordan finner jeg motoren Koder for en 2000 Ford Focus?

Motor koder for 2000 Ford Focus gi en retning for diagnostiske teknikere når feilsøking motorproblemer. Mens en vanlig misforståelse er at motoren koder faktisk fortelle teknikeren hva som er galt med Focus, er sannheten kodene tilsvarer feilsøking presisere tester er nødvendig for å fastslå den virkelige problemer. Hvis du har grunnleggende automotive reparasjon ferdigheter og et par minutter av fritiden, kan du finne de motor kodene på 2000 Ford Focus. Du trenger
Scan
Vis flere instruksjoner
en

Koble scan verktøyets datalink kabelen til feilkoder (DTC) port under Focus 'dashbordet på førersiden. DTC-porten har en svart plastdeksel på den med bokstavene "DTC" preget i dekselet, som du trenger for å fjerne før du kan plugge i datalink kabelen.
2

Vri tenningsnøkkelen til "Kjør"-posisjon og følge de spesifikke instruksjonene for skanning verktøy for å utføre en rask test. Mens hver skanning verktøyet er forskjellig, de fleste har på skjermen guider for å lede deg gjennom testen.
3

Skriv ned kodene når de vises på skanningen viser verktøyet. Fortsett til slutten av testen. Ikke slette kodene når du blir bedt om det av skanningen verktøyet, med mindre du allerede har diagnostisert og reparert problemet.
4

Vri tenningsnøkkelen, koble fra datalink kabelen og sette plast dekslet tilbake over DTC-kontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65286.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer