Hvordan feilsøker jeg Dynamo Failure?

The dynamoen i et kjøretøy er konstruert for å gi nok spenning til å lade batteriet og kjøre alle de elektriske tilbehør i kjøretøyet. En dynamo skaper denne spenningen når en stasjon belte spinner en trinse som slår en generator. Denne generatoren gir makt, derav grunnen dynamoer ble kjent som generatorer i år tidligere. Navnet endres sammen med teknologiske endringer på midten av 1900-tallet for å tillate mer strømstyrke på tomgang. Det er konkrete skritt for å feilsøke en defekt dynamo. Du trenger
multimeter
Ratchet
Socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Slå på bilen din og finn dynamo. Det vil være nær toppen av motoren med en drivreim kjører over en trinse.
2

Slå på alle laster (frontlykter, nødblink, radio og klimaanlegg) og du bruker multimeter på batteriet for å kontrollere at spenningen ligger mellom 13,5 og 14,8 volt. Hvis dette ikke er tilfelle, er det en dynamo problem.
3

Slå bilen av.
4

Undersøk baksiden av dynamoen. Du sjekker om en løs ledning. Strøm-og jordkabler er holdt av nøtter. Bruk en skralle og socket å verifisere tetthet og kontroller.
5

Dra på hovedsiden ledningsnett som går inn på baksiden av dynamoen. Hvis den er løs, plugge den inn til den klikker på plass.
6

Flytt drivreim opp og ned. Hvis det er mer enn ca 1/2-inch av lek, skifte reimstrammer og kontroller. Noen biler har en manuell strammer, og du kan justere remmen med en skralle og socket
7

Trace batterikablene;. Du sjekker for eventuelle brudd eller løse kontakter. Reparere eventuelle pauser og stram løse koblinger og kontrolere.
8

Bytt dynamo hvis alle disse problemene er sjekket og reparert og problemet fortsatt eksisterer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65271.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer