Hvordan løse Vibrasjoner i en Honda Odyssey

Vibrasjoner i en bil er ikke bare irriterende - indikerer dette et problem med noe i eller på kjøretøyet. Finne hvor det problemet kommer fra kan være litt vanskelig. Ulike kjøretøy komponenter vibrere på forskjellige måter og vibrasjoner skaper de skjer på forskjellige steder i bilen. Du må bruke sansene til å diagnostisere riktig hva som forårsaker vibrasjon. Lære å diagnostisere vibrasjon riktig kan spare mye tid og frustrasjon. Instruksjoner
Engine Vibrations
en

Start Odyssey og la den inaktiv. Hvis du føler vibrasjoner mens du sitter i førersetet når bilen står stille, er vibrasjoner fra motoren.
2

Påfør throttle å sakte øke turtallet. Merk Hvis vibrasjon endringer eller går unna. Hvis vibrasjonen opphører, vil den mest sannsynlige årsaken være motorens tomgangsturtall. Øk turtallet til det er mellom 700 og 800 RPM.
3

Åpne panseret. Har en venn stå på siden og se på motoren. Påfør i nødbremsen. Plasser Odyssey i stasjonen.
4

Apply og slipp gassen raskt mens du holder bremsepedalen fast. Gjør det samme i revers. Hvis motoren har overdreven bevegelse, betyr det at det er brutt motorfester. Har en venn se hver motor mount for å se hvilke som har overdreven bevegelse og få dem erstattet.
Interiør Vibrations
5

Drive Odyssey på ulike hastigheter. Legg merke til om bilen bare vibrerer ved bestemte hastigheter. Hvis den gjør det, er det mest sannsynlig problemet at dekkene er ute av balanse. Har dekkene sjekkes og balansert på et lokalt verksted.
6

Føl hvor vibrasjon som skjer. Vibrasjoner i rattet forholde seg til forhjulene. Vibrasjoner i gulvet eller sete tyder på at problemet er i bakhjulene.
7

Kontroller hjulene for bulker eller bøyde områder. Erstatte eventuelle dårlige hjul. Kjør hånden din rundt løpebane dekkene. Hvis de føler ute av runden, eller har humper i dem, skifte dekk.
8

Kjør Odyssey og bruke bremsene med ulike mengder kraft. Hvis bremsepedalen pulserer eller vibrerer, rotorene er skjev og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65253.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer