Hvordan vet jeg om en PCV Valve er dårlig?

Den positive veivhuset ventilasjonsanlegget er ansvarlig for å redusere utslipp fra motoren . PCV (positiv veivhusventilasjon ) ventil i PCV -motoren er en liten fjærbelastet ventil med en glidende pintle inne . Pintle vil øke eller redusere luftstrømmen for å regulere volumet av luft som passerer gjennom PCV ventilen. Slangen på toppen av PCV ventil er koblet til en vakuum -port på spjeldhuset . Slangen kan dampene som skal ledes inn i motoren uten at det bygges opp på spjeldhuset . Det er viktig at PCV ventilen fungerer riktig for å sikre tilstrekkelig luft til drivstoff blanding . Sjekk PCV ventilen jevnlig for å sikre at systemet fungerer effektivt. Instruksjoner
en

Sett bilen i park og åpne panseret . Finn PCV ventilen på ventildekselet eller inntak dalen , avhengig av kjøretøyet. Ventilen sitter i en hvit gummimaljen . Se i bilens brukerhåndbok for nøyaktige posisjon.
2

Slå bilen på mens du holder girspaken i park . La motoren gå noen minutter å varme opp
3

Plasser en finger over enden av ventilen ; . Det bør være sug kommer fra ventilen . Hvis det ikke er sug, er ventilen eller slangen plugget og må skiftes .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65237.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer