Slik feilsøker Nissan DTC-koden P0127

The DTC kode P0127 i din Nissan indikerer en feil i inntak lufttemperatur, eller IAT, har sensor blitt anerkjent av bilens kjørecomputer. IAT sensor er en enkel termistor som er plassert i luftinntaket skrift på en speed density system eller innebygd i massen luftstrøm, eller MAF, sensor i et MAF-systemet utstyrt bil. Se i bilens service manual for å finne ut hva slags system din Nissan har. Du trenger
service manual
Digital ohm meter
Hårføner
Vis flere instruksjoner
Speed ​​Density Systems
en

Fjern lokket fra luftfilterhuset og ta ut luftfilteret. Trekk den elektriske kontakten på enden av IAT sensoren ved å løfte låseklaffen som du trekker kontakten fra sensoren. Fjern IAT sensor fra luftfilteret boliger. Noen modeller har et klipp på innsiden av luftfilteret boliger som er fjernet for å fjerne sensoren. På noen modeller er det sensor rotert en kvart omdreining mot klokken for å fjerne den fra luftfilter boliger.
2

Begynn med en kald motor. Still den digitale ohm-meter ohm. Trykk ledningene til måleren til følerklemmene i slutten av sensor kontakten og lese motstanden som vises på måleren.
3

Heat sensoren med hårføner, og måle motstanden av varme sensoren. Forskjellen mellom den varme og kalde måling bør være mer enn 500 ohm. Den kalde sensor vil ha mer motstand enn sensoren når det er varmt.
MAF systemer
4

Se koblingsskjemaet i din tjeneste for å identifisere fargen på ledningene på MAF sensor elektriske kontakten som kobles til IAT sensor bygget inn i den.
5

Koble MAF sensor, og berør meter fører til terminalene på sensoren som korresponderer med IAT sensor kabling. Les motstanden.
6

Varm MAF med hårføner, og måle motstanden igjen. Forskjellen bør være mer enn 500 ohm. En kald sensor vil ha mer motstand enn en varm sensor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65233.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer