Feilsøking en død Cylinder på en Nissan Sentra

En død sylinder vil ikke gi strøm til motoren, enten på tomgang eller i høy hastighet. Ikke forveksle den med en sporadisk sylinder miss som kommer og går på bestemte tider eller under ulike turtall. Feilsøking en død sylinder i en Nissan Sentra krever litt dyktighet og et par enkle målere og håndverktøy. Reparatører skal fremvise forsiktighet under elektrisk gnist test for å unngå støt. Du trenger
Isolert tennplugg tang
Compression måle
Long aksel skrutrekker
RPM måler
Voltmeter
Repair assistent
Baster sprøyte
spiseskje olje

Vis flere instruksjoner
Ser etter Defekt Ignition eller "Spark". vise
en RPM måler rotasjonshastigheten av en motor. p Med motoren i gang ved normal temperatur, kobler RPM (omdreininger per minutt) tverrsnitt til spolen pakke (hvis den har distributorless tenning). Hvis motoren er standard, kobler måleren til høy effekt coil. Ta opp tomgangsturtall hastighet.
2 Bruk isolert tang til å gripe tennplugg ledninger.

Bruk isolerte plugg ledning tang, fjerne en plugg ledningen på tennpluggen side. Ta opp RPM hastighet. Fortsett med alle sylindrene, innspilling hver RPM hastighet nummer. Gode ​​sylindere vil falle merkbart når den er frakoblet. En dårlig plugg ledning vil viser ingen endring i turtall når fjernet.
3 En lang sjakt skrutrekker, når den settes inn i en plugg ledning kontakt, vil bue mot en overflate av metall.

annen måte å kontrollere plugg ledninger krever innsetting av spissen av en skrutrekker inn i frakoplet ende av kjernen wire. Holder skrutrekkeren mot en overflate av metall, som motorblokk eller hodet, vil produsere en blå-hvit gnist og en klikkende lyd. Ingen gnist eller klikke indikerer en plugg ledning problem.
4 A sokkelen og skrujernet fjerner tennplugger fra motorblokken.

Bruk en skralle og en stikkontakt for å fjerne tennplugger. Inspisere hver tennpluggelektrode (den lille L-formet metall tip) for misdannelser. Defekte plugger vises korrodert, med stoffer som chunky rustavleiringer og kalkholdig svart sot (overdreven drivstoff), eller de vil se brent og skinnende. God tennpluggene har alltid en lys brun farge, med noen fremmedelementer i elektroden. Bytt mistenker tennplugger.
Fuel Delivery Diagnose
5 The injektor leverer sylinderen med en presis mengde drivstoff. p Med motoren i gang, plasserer du en finger på toppen av drivstoff injektor hodet. Du skal føle en buzz og høre en klikkelyd (en elektrisk puls). Det vil ikke være klikk eller summende peker på en dårlig injektor som ikke har noen elektrisk signal.
6 Voltmetere måle den elektriske strømmen fra spolen til drivstoff injektoren.

En alternativ test for injektoren krever hooking opp et voltmeter. Fjern injektoren kablingskontakt og bro voltmeter probe-klipp mellom injektoren og kontakten. Ingen volt er vist på lesing peker på en dårlig injektor.
7

I sjeldne tilfeller vil injektorer viser positiv elektrisk drift, men akkumuleres rusk eller lakk inne i injektoren port, tilstopping det. Dette sulter sylinder av drivstoff. Skift eller rengjør enkelt injektor med et løsemiddel. Hvis opphopning viser en svært tung blokkering, som et resultat av overdreven kjørelengde på bilen, bør drivstoff rail renses eller skiftes ut.
Compression Problemer
8 p Med motoren og tenningen av, koble den viktigste spiral høy spenning wire. Dette gir en nei-start sikkerhetsforhold.
9

Fjern alle tennpluggene. Sett (eller skrue i) komprimering måleren inn i sylinderen tennplugg hull og har en assistanse dra motoren rundt 5 til 7 sekunder. Les av måleren og registrere PSI (pounds per kvadrattomme) nummer. Registrere antall for alle sylindrene. Enhver sylinder som viser en merkbar nedgang i PSI, som spenner fra 40 pounds i henhold gjennomsnittlig eller mer, har en kompresjon mangel.
10

å utføre en våt test av sylinderen, legg et par spiseskjeer olje i sylinderen hullet og sveiv motoren i 5 til 7 sekunder. Hvis PSI lesing viser en betydelig høyere antall enn tidligere, ligger den skyldige med slitte stempelringer. Defekte ventiler vil bare vise en litt annen lesning, med den samme testen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65223.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer