Bil startproblemer i minusgrader

Bil motorer er vanskelig å starte når været blir kaldt. Kalde temperaturer reduserer batteriets ladenivå ved å bremse ned den kjemiske reaksjonen i batteriet. Kalde temperaturer også fortykke oljen, noe som gjør det vanskeligere for startmotoren å spinne motoren på grunn av økt friksjon. Kulden påvirker alle deler av bilen, noe som gjør det jobbe hardere for å utføre som det skal. Batteri

Sjekk klemmene på batteripolene og sørge for at de er rene og godt festet. Hvis de er, kan batteriet være svak. Hoppe-start din bil eller kjøpe et nytt batteri.
Tykk olje
p Hvis bilmotoren ikke vil snu i det hele tatt, kan problemet være tykk olje. Sørg for at oljens viskositet er 5W-30.

Drivstoffledning

Kondens oppstår i gasstanker som ikke er full. Ice danner deretter i drivstoff linjer. Hold bensintanken så full som mulig og sørge for at drivstoff og luft filtrene er rene. Bruk gassledningen frostvæske.
Drive Belter

Gummi tørker ut og sprekker. Hvis et belte svikter, vil ikke bilen starte. Sjekk drivremmer for sprekker, myke flekker eller buler og erstatte gamle belter.
Ignition

Et sprukket distributør cap, en gammel kondensator, frynsete tennplugg ledninger eller skitne gnist plugger kan alle forårsake startproblemer, spesielt hvis det er vått og kaldt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65212.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer