Slik starter en drivstoffinnsprøytningsmotor bil med et dødt batteri

Et dødt batteri i en bil er en ulempe i beste fall. Gitt at nesten alle biler produsert siden 1980-tallet er avhengige av komplekse elektronikk, er sjansen for å ha et dødt batteri større nå enn noen gang i bilbransjen history.Nearly alle biler kan være hoppe-startet. I tillegg biler med manuell girkasse - enten de er forgasser eller har bensininnsprøytning - kan være push-startet, gjør selv når forsøkt jump-starter ikke. Du trenger
Automobile med et fullt oppladet batteri
Startkabler
Vis flere Instruksjoner Forum Gå Starter
en

Drive bilen med arbeidstittelen batteri å være nær (men ikke berøring) at kjøretøyet skal være hoppe-startet. Åpne motorrommet for både kjøretøy og lokalisere hver bilens batteri. Forlate kjøretøyet med godt batteri kjører.
To tilkoblinger på bilen med godt batteri.

Koble den ene enden av den røde genseren kabelen til plusspolen på det tomme batteriet. Koble den andre enden av denne kabelen til den positive batteripolen på driften bil. Koble den ene enden av den svarte genseren kabelen til å kjøre bilens negative batteripolen. Koble den andre enden av den svarte genseren kabelen til motorblokk eller umalt metalloverflate på bilen med det tomme batteriet.
3

Forsøk å starte bilen med det tomme batteriet. Hvis motoren starter, kobler startkabler i motsatt rekkefølge som de ble koblet. La motoren gå i ca 10 minutter før du prøver å kjøre av. Hvis motoren ikke starter, og bilen har en manuell girkasse, kan du velge å push-start motoren.
Push-Starter
4

Sett nøkkelen inn tenningen. Vri bryteren til "On" posisjon. Sett girspaken i "nøytral". Skyv bilen fremover til bilen hastighet når ca 10 mph.
5

Løsne (trykk inn) clutch og flytte bilen til andre gir. Raskt engasjere clutchen (også kjent som "la ut clutchen");. Når motoren begynner å snu, trykker gasspedalen forsiktig
6

Når motoren starter, løsne clutch Place overføring spaken tilbake til "nøytral" og la motoren gå i ca 10 minutter før kjøring unna.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65196.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer