Hvordan vite om du har en sprukket Engine Leder

Å ha en sprukket motor hodet eller blåst toppakning kan presentere store problemer for et kjøretøy, noe som resulterer i kostbare reparasjoner for eieren. Fire sylindere, rett seks og rett åtte motorer har ett topplokk mens V6-og V8-motorer har to topplokk montert på motorblokken. Ulike scenarier kan føre til en sprukket motor hodet eller blåst toppakning: ikke la et kjøretøy ’ s motoren varmes skikkelig før du kjører i kalde klimaforhold, kjører bilen hardt, eller overdrevent ruse motoren kan potensielt føre til en sprukket motor hode. Instruksjoner
en

Sjekk for å se om det finnes ekstreme avtar med hensyn til motorkraft. Hvis motoren gjør mistenkelige eller ytterst ubehagelig lyder sammen med røyk filtrere ut av motorrommet sammen med væske som drypper fra de beste sidene av motoren, kan du ha et ødelagt motor hode. Hvis symptomene presentere en mindre alvorlig situasjon, går du videre til neste trinn for å diagnostisere motoren din ytterligere.
2

Sjekk fargen på eksosen mens motoren er i gang. Hvis eksosrøret avgir tykke hvite skyer og har en søt lukt, kan det være et brudd mellom utslippsportene og kjølevæske passasjer inni motoren hodet. Dette symptomet kan også være en indikasjon på en blåst toppakning.
3

Kontroller motoren peilepinnen eller fjerne oljepåfyllingslokket å undersøke farge og konsistens eller oljen inne motoren din. Se i kjøretøyets eier ’ s manual hvis du ikke er sikker på hvor disse komponentene er plassert. Hvis motoroljen ser lys i fargen og tykk i konsistensen, har kjølevæske inn i oljesystemet og en kompetent mekaniker må sjekke ut bilen så snart som mulig før flere kostbare problemer oppstår.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65195.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer