Feilsøking en Auto AC Unit

Det er få verre ting enn en bil air conditioner som slutter å fungere i varmen av sommeren. Heller enn å sitte i trafikken svetting, er det mulig å gjøre noen foreløpige gransking av kilden til problemet. For noen problemer, for eksempel kjølemiddel mangel, kan det også være løsninger du kan gjennomføre på egen hånd. Hvis ikke, kan være i stand til å nøyaktig feilsøke årsaken til problemet du spare tid og penger på reparasjoner. Instruksjoner
en

Ta ut brukerhåndboken. Referere til det som nødvendig gjennom feilsøkingen.
2

Undersøk drivreim. Se i bruksanvisningen for å finne og identifisere stasjonen beltet under panseret på bilen din. Beltet skal vises solid, uten rakner eller hull. Hvis stasjonen beltet er løs, skadet eller har falt av, så ingen makt blir til kompressoren, som leverer kjølig luft. Bytte beltet. Hvis den ikke er skadet, gå videre til neste trinn.
3

Slå klimaanlegget på. Sett luften til den kaldeste innstillingen. Start motoren, sette på parkeringsbremsen og la motoren gå på tomgang. Åpne panseret på bilen din og bruke brukerhåndboken for å finne kompressoren. Koplingen på forsiden av kompressoren skal snu. Hvis det ikke er det, eller hvis du slår den på og av eller lage en tikkende lyd, ikke systemet har nok kjølevæske for kompressoren skal fungere skikkelig. Kjøpe en air conditioner kit designet for å lade opp systemet. Dersom kompressoren clutch ikke er å snu det hele tatt, går du videre til neste trinn.
4

Undersøk utsiden av air condition-systemet for kjølemediet lekkasjer. Se i bruksanvisningen og sjekke slanger, fordamper, kondensator og kompressor for eventuelle fettrester. Dette er et tegn på et kuldemedium lekkasje. Du kan også bruke et kuldemedium lekkasje detektor. Erstatte noen deler som ser ut til å lekke eller få dem erstattet av en mekaniker. Deretter lade system med et klimaanlegg lade produktet.
5

Kontroller sikringene for brudd eller slitasje. Se på sikringene under dashbordet og under panseret. Bruk brukerhåndboken for å hjelpe deg å finne disse. Hvis sikringene har mislyktes, erstatte dem. Hvis en ny sikring ikke fungerer, kan du bruke et ledningsnett skjematisk å hjelpe deg med å finne kort i sikringsskapet. Reparere på kort eller har en profesjonell reparasjon det.
6

Inspiser temperaturkontroll vents. Starte bilen og la motoren gå på tomgang. Slå klimaanlegget til lavt. Plasser øret nær ventilene og heve temperaturen fra varmt til kaldt. Du skal høre døren innen varmeren boksen flytte fra åpen til lukket. Hvis du ikke hører dette, har du et vakuum lekkasje eller kortsluttet motor som må repareres.
7

Har klimaanlegget vedlikeholdes regelmessig. Ta bilen til en profesjonell en gang annethvert år for å ha AC sjekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65191.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer