Virkningene av en Bad PCV ventil på en Dodge Dakota

En dårlig positiv veivhusventilasjon (PCV) ventil i en Dodge Dakota kan føre til en rekke problemer. Ikke bare vil motoren miste kraft, men det vil også rasle, riste, hoste og generelt høres veldig syk. Videre vil din gass kjørelengde går ned til liter per mil rekkevidde, i stedet for den andre veien rundt. Forstå virkningene av en dårlig PCV ventilen er første skritt i å korrigere problemer og returnere Dodge Dakota for å glatte kjører. Tap av gass kjørelengde
p Dette er ofte den første effekten av en dårlig PCV ventilen. Din gass kjørelengde vil gå helt ned, og du må fyre opp veien oftere.
Strømtap

En annen viktig effekt er tap av motorkraft. Dette er spesielt tydelig når du prøver å gå oppoverbakke mens akselererende. Du motoren føles som det har ytelsen til en gressklipper motor, i stedet for en vanlig motor.
Rough Idle

Fordi veivhusgasser ikke kan unnslippe, en back trykket bygger seg opp inne i veivhuset. Motoren har så å kjempe seg til å løpe, og dette resulterer i en svært ujevn tomgang.
Sputtering eller Hoste

Når du prøver å akselerere, en motor med en dårlige PCV ventil spytter eller &Quot; hoster, &Quot; det føles som at motoren har stoppet for et kort øyeblikk. Igjen, på grunn av en rygg trykkoppbygging, har motoren til å kjempe seg til å løpe, og sputtering er slutten effekt.
Hesitation

nøling oppstår mellom sputtering og en effekttap. Det føles som sputtering, men varer lenger enn bare et kort øyeblikk. Ifølge AutoZone, nøling kan en effekt av en tilstoppet eller skadet PCV ventil eller tette slanger som kobles til PCV ventilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65178.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer