Slik kontrollerer motoren lys på 1997 Honda Accord

The 1997 Honda Accord inneholdt den andre generasjonen av datastyrte motordiagnostisering, referert til som diagnostikk to eller OBD II. Dette diagnostikk teknologien ble brukt på alle personbiler produsert etter år 1996 og standardisert utstyr som trengs for å diagnostisere check-engine lys koder. Mens diagnostisk utstyr som du kobler til din bils OBD port gang var dyrt å kjøpe, som årene har gått, er OBD II nå i full drift og skannere og verktøy har blitt gjort rimelig for hjem mekanikk og gjør-det-selv reparasjon entusiaster. Du trenger
OBD II scannerOBD II trøbbel koder guide
Vis flere instruksjoner
en

Fjern askebeger fra sentrum dashbordet på 1997 Honda Accord. Sett askebeger til side.
2

Koble pluggen på OBD II scanner i diagnostisk /datalink kontakt (DLC) nå avslørt av din fjerning av askebeger.

3

Sett nøkkelen i tenningen og vri nøkkelen to klikk frem til "II" posisjon -. også kjent som KOEO (key-on/engine-off) posisjon
4 < p> Følg menyen til OBD II scanner for å finne ut hvilken kode (r) har forårsaket Check Engine lys (også kjent som Indikatoren eller MLC) å belyse. Mens det er mange varianter av OBD II skannere med ulike operative prosedyrer, de fleste er ganske enkel å bruke. Mest ansette en rulleknapp eller to for å bla gjennom menyen på skjermen på OBD II scanner, og de fleste tilbyr en "lese koden" eller "read DTC (diagnostisk feilkode)" alternativet.
5

Press Enter eller Send-knappen for å hente koden når skanneren har blitt valgt til "read-koden" eller "lese DTC" alternativet. Noen skannere kan ta noen sekunder å hente data gjennom Accord er elektronisk kontroll modul.
6

Se nummeret (e) om feilkodenummeret (e) til et elektronisk trøbbel koder hotellet (se Reference avsnittet nedenfor) for å hente mer informasjon om problemer med koden. Noen high-end skannere vil gi en kort beskrivelse av problemet kode på menyen på skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65176.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer