Hvorfor Bore motor?

Motorer er utsatt for slitasje og stress fra dag-til-dag bykjøring, overoppheting og overbelastning. Forurensninger som kommer inn i motoren gjennom luftinntaket eller gjennom motoroljesystemet forårsake slitasje i sylindrene på stempelet overflater. Som sylinder slitasje øker, minsker motorens effektivitet til det punktet at sylindrene må være kjedelig og stemplene byttes ut for å tilbakestille motoren til topp driftseffektivitet. Funksjon

Forstå årsakene til kjedelig en motor begynne med å forstå det arbeidet som stempelringer oppnå. Den øverste stempelet ringen tetter spalten mellom stempelet og sylinderveggen under kompresjonsslaget. Den andre ringen stopper olje fra å bevege seg opp sylinderveggen og forstyrrer motor komprimering. Hvis ringene ikke er i stand til å tette mot sylinderveggen, kompresjon gasser slag etter ringene og forurense motorolje.
Cylinder Taper
p Som stemplene beveger seg opp og ned i motoren, ringene slites bort den øvre sylinderveggen, slik at sylinderen er bredere øverst enn nederst. Taper i bunnen av sylinderen er forårsaket av forurenset olje. Som forurensede oljen beveger seg oppover sylinderveggen, fører det til slitasje mellom sylinderen og stempelet. Sylinder taper reduserer ring evne til å forsegle komprimering gasser i trykkammer og reduserer ringer evne til å holde oljen fra å komme inn i trykkammer.
Out of Round

sylindere blir ut av runde av termiske forvrengninger forårsaket av overoppheting eller overbelastning av en motor. Distortion er også forårsaket av feil Momentflytting når hodene er montert på motoren, eller forskjeller i evnen til ulike metaller for å tåle termisk påkjenning. En ut-av-runde sylinder fører til at ringene til å endre form i et forsøk på å forsegle forbrenningskammeret. Over tid, kan sylinderen forvrengning at ringene bryte
Cylinder Scoring

Scoring av sylinderveggene skyldes enten forurenser mellom sylinderveggen og stempelet , en mangel på smøring, eller en kombinasjon av de to. Forurenser kan komme fra ubrent drivstoff avleiringer eller forurensning i motorolje. Scoring huljern sylinderveggene slik forbrenningsgassens å flykte inn i veivhuset og videre forurense motorolje. Olje er også lov til å bevege seg opp forbi ringene inn i forbrenningskammeret forårsaker motoren å brenne olje.
High Performance

Høy ytelse motor utbyggere fødte sylindere for å få større sylindervolum økt kapasitet og hestekrefter. Precision sylinder kjedelig og installasjon av egendefinerte stempler øker kompresjon og motorens effektivitet. Precision kjedelig gjør at motoren byggmester til torget opp sylindrene så de kobler stenger justere nettopp med veivakselen tidsskrifter redusere forskyvning av motordeler og øke motorens effektivitet. Presisjon motor kjedelig gjøres vanligvis i forbindelse med presisjon maskinering av motoren hoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65175.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer