Slik feilsøker en Dodge Neon Engine

Feilsøking en Dodge Neon-motoren er gjort i trinn, avhengig av hva problemet er. Feilsøking for en nei-start tilstanden er forskjellig fra feilsøking av en tilstand der motoren går, men går dårlig. En motor trenger tre ting for å kjøre skikkelig - luft, drivstoff og gnist. Dersom enda en av de tingene mangler eller er i feil mengde, vil motoren ikke kjøre skikkelig, og i de fleste tilfeller, ikke vil starte. Du trenger
Phillips skrutrekker
Rag
Voltmeter
Extra tennplugg
kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Sikre batteriet har batteri spenning (12 volt). Hvis batteriet har mindre enn 12 volt, må du lade opp batteriet. Hvis bilen starter, sjekk dynamoen ved å berøre voltmeter sin svarte kabelen til den negative innlegg, og den røde kabelen til den positive innlegg. Slå av lysene og air condition eller varme på. Hvis voltmeteret viser mindre enn 14 volt, og batteriet er fulladet, bytt dynamoen. Generatoren er plassert på fronten av motoren. The Neon bruker en serpentin belte, så sørg for at du har et belte diagram (klistremerke på panseret, eller i brukermanualen hvis klistremerket mangler) slik at du kan rute beltet riktig.
2

Sjekk for å se om bilen er tom for bensin. Hvis bilen har rikelig med gass, sjekk for å se om gassen blir opp til injektorer og inn i motoren ved å fjerne lokket fra Schrader ventil på drivstoff linjen (ligger i nærheten ventilen dekselet på en Neon). Legge fille under Schrader. Skyv ventilen i, ved hjelp av Phillips skrutrekker. Har en venn sveiv motoren rundt. Hvis drivstoff skyter et par meter opp i luften, er ikke problemet i bensinpumpen, bensinpumpe relé eller elektriske komponenter for drivstoffsystemet.
3

Åpne gasskappe dersom drivstoff tar ikke bilder ut eller om det bare dribler ut når du har fullført den forrige testen. Legger øret nær det åpne drivstoff døren. Har en hjelper vrir om nøkkelen på. Hvis bensinpumpen fungerer, vil du høre det i to sekunder. Hvis du ikke hører det, vri nøkkelen avslått i fem sekunder, og deretter tilbake på i to sekunder. The Neon datamaskin slås drivstoffpumpen av etter to sekunder hvis det ikke ane en start tilstand. Hvis du ikke hører bensinpumpen, sjekk bensinpumpe releet ved sondering sine forbindelser med voltmeter. Bensinpumpen relé på en Neon ligger nær førersiden fenderwell. En terminal bør ha makt bare med nøkkelen på i to sekunder eller konstant strøm når motoren starter.
4

Sjekk om det er gnist hvis drivstoffsystemet sjekker ut OK. Fjern en av tennplugg ledninger. Feste ekstra plugg i enden av tennpluggen. Lå tennpluggen på en god jord. En god jord er alt som er av metall, så lenge det ikke er krom eller aluminium. Noen Neons har en aluminium ventildeksel, så hvis du ikke ser en gnist når du bruker ventildeksel, prop pluggen på motorblokken. Har en medhjelper sveiv Neon over mens du ser for gnist. Hvis du ser gnist overslag, er tenningen system fungerer.
5

Sjekk timing belte ved å åpne oljepåfyllingslokket på ventilen dekselet. Når du ser på innsiden, kan du se kamaksel. Har en hjelper snu bilen over. Hvis kamaksel er å snu, er Registerreim ikke brutt. Sjekk om tannrem er av en tann ved å fjerne tannrem fjernes (på en neon, er det på forsiden av motoren, som vender passasjer side fenderwell) og foring taktmerkene opp til markeringene på hodet. Når motoren er ved øvre dødpunkt (stempelet i sylinder nr. 1 er hele veien til toppen av sylinderboringen), bør taktmerkene oppstillingen. Linje taktmerkene opp av "bumping" motoren rundt med nøkkelen.
6

Kontroller datasystem hvis alle andre systemer sjekke ut, og bilen starter, men går dårlig. Plugg inn koden leseren inn pluggen under dashbordet (under eller like til venstre for rattet på en Neon). Trykk på "Les". Match koden på leseren med koden på kodebrevet som følger med leseren. Reparer om nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65168.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer