Slik feilsøker sjekke motoren lys på en 1996 Acura TL

The 1996 Acura TL bruker ulike sensorer, solenoider og ventiler for å sikre at bilen går som normalt. Når en av disse komponentene svikter, må du bruke et diagnostisk scan verktøy for å diagnostisere problemet og hente feilkoden fra Acura elektroniske styreenheten. Når du har feilkode, kan du fikse problemet. Disse diagnostiske maskiner er tilgjengelig fra noen auto deler butikker. Du trenger
OBD II scan verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Finn de diagnostikk (OBD) tilgang port til venstre for sikringen panelet. Tilgangen porten vil være en vesentlig rektangulær plugg som aksepterer OBD scan verktøyets støpsel. Honda, som eier Acura, bruker OBD II-systemet på 1996 Acura TL. Din diagnostisk verktøy må være i stand til å kommunisere med en OBD II diagnostisk datamaskin.
2

Plugg OBD verktøyet inn i tilgang port.
3

Slå på OBD scan verktøyet og skru av tenningen til "On" posisjon.
4

Vent til OBD verktøy for å starte opp og for skjermen for å lese "OK". Når dette skjer, er verktøyet ferdig skanning av datamaskinen og hentet kodene. Du kan koble verktøyet nå og slå av tenningen.
5

Åpne menyvalget på skanningen verktøy og bla til den delen som lagrer koder på enheten. Dette vil normalt være under en overskrift som "Lagrede Codes" på de fleste OBD verktøy. Referere din TL tjeneste for å oversette motoren koder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65111.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer