Slik feilsøker elektriske vinduer på en 99 Dodge Grand Caravan

The 1999 Dodge Grand Caravan benytter en tvilling, vertikal-post kabel vindu mekanisme. De to innleggene har hjul på toppen og bunnen. Motoren er festet til døren og driver en kabel som vikles over begge innleggene. Vinduet er boltet til et vindu-lift brakett på hver post. Disse vindu regulatorer har vært litt av et problem siden de ikke er i stand til å håndtere mye motstand i skinnen uten å bryte kabelen. Du trenger
Voltmeter
Liten lomme skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Bruk alle vinduene fra førerdøren. Hvis et annet vindu enn førerdøren ikke fungerer, kan du prøve å bruke vinduet fra berørte dørbryter. Hvis vinduet opererer eksternt fra sin egen bryter, er den viktigste førerdøren bryter på feil.
2

Betjen hver berørte vindu med bryter sin og lytte til vinduet motor å operere. Hvis du kan høre motoren operere, er vinduet regulator på feil. Hvis motoren ikke fungerer, er motoren mest sannsynlig feil.
3

Sjekk sikringen for de elektriske vinduene under driver's-side dash hvis alle vinduene ikke virker.

4

Ta ut den aktuelle døren er vinduet bryteren, med liten skrutrekker til å lirke bryteren ut av døren. Plasser voltmeter på 20-volt skala og koble den sorte ledningen til god jord. Vrir om tenningsnøkkelen på og undersøke baksiden av vinduet bryteren, på jakt etter makt. Hvis ingen makt er funnet, er et ledningsnett problem stede. Hvis det er strøm, flytter du bryteren til aktivering modus og kontrollerer bryteren for andre terminal for å ha makt. Hvis det har makt, er motoren dårlig. Hvis det ikke er strøm på den andre terminalen, er bryteren dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65108.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer