Hvordan Test en 1993 Buick Fuel Regulator

Drivstofftrykket regulator i 1993 Buick drives av motoren manifold vakuum. Når motoren spy, mottar drivstoff trykkregulator ingen vakuum fra motoren fordi den ikke kjører. Som et resultat er maksimal brennstoff trykk og volum som leveres til injektorene. Når motoren starter, blir vakuum tilført til regulatoren og trekker ventilen i regulatoren av sitt sete. Dette tillater noe av drivstoffet trykk og volum til å bli rutet tilbake til bensintanken og holder trykk og volum som leveres til injektorene i en bestemt grad. Du trenger
Shop håndkle
Fuel trykkmåler satt
Vis flere instruksjoner
en

Fjern grå plast motordekselet ved å trekke opp på hjørnene for å løsne det fra brenselet skinnen. Legge dekselet til side slik at det ikke vil bli fanget i motoren belte systemet når motoren er i gang.
2

Fest drivstoff trykkmåler til drivstoff rail ved å skru den til service-porten på enden av den rette brensel skinnen. Plasser en klut under tjeneste port for å fange opp eventuelt drivstoff som kan søle.
3

Start motoren og la tomgangsturtallet å stabilisere seg. Legg merke drivstofftrykket vises på måleren. Vanlig drivstoff trykket er rundt 35 psi. Med motoren i gang, kobler vakuum linje på drivstoff trykkregulator, som ligger på enden av venstre drivstoff rail, og observere drivstofftrykket vises på måleren. Det bør stige 10 psi eller mer når vakuumet er frakoblet. Hvis drivstoffet trykket ikke stiger, er regulatoren defekt. I noen tilfeller vil diaphram i regulatoren oppdelte, og brensel vil lekke ut av vakuum-porten på regulatoren når motoren er i gang. Bytt regulator hvis noen av disse forholdene oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65075.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer