Slik feilsøker en Heater Fan Blower i en 1984 Chevy S10

Feilsøking en varmeovn fan blåser på en 1984 Chevy S10 krever testing hele kretsen fører til viften. Viften er plassert under panseret, på passasjer-side brannmur ved siden av hjulet også. Kretsen består av sikringen, relé, kontrollpanel, varmeapparat-blower motor motstanden og den blåser seg selv. Den vanligste årsaken til en blåser-motor svikt er blåseren-motor motstand. Dette elementet brukes til å variere hastigheten på viften. Du trenger
Voltmeter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret. Finn viftemotor på passasjersiden av brannmuren. Legg merke til blåseren-motor motstand like til høyre for lufttilførselen. Sjekk blåseren-motor motstand først, siden det er den mest sannsynlige kandidaten for svikt. Kontroller spenningen på motstanden med voltmeter ved å koble den sorte ledningen til god jord. Snu voltmeter på og justere det å lese på 20-volt skala. Vri nøkkelen til "On" posisjon. Slå varmeapparatet blåser på.
2

Trekk den elektriske kontakten off blåseren-motor motstand. Sondere kontakt for batteri spenning, som er 12 volt på en terminal. Hvis det ikke er noen spenning, må sikringen og relé kontrolleres neste. Du trenger spenning til motstand for viften å arbeide. Hvis det er spenning på en terminal, installerer kontakten på motstanden.
3

Skift ut sikringen hvis blåst. Hvis det er bra, sjekk releet ved å trekke stafett ut av sikringen blokken under panseret på førersiden fender godt. La den svarte ledningen fra voltmeter på en god bakken og sondere terminalene som stafetten ble trukket. Med nøkkelen av det bør være en terminal med batteristrøm. Nå vrir om nøkkelen på og viften på. Det bør være en mer terminal med makt. Denne terminalen er fra blåseren-bryteren. Hvis det ikke er strøm, er fan switch dårlig. Hvis det er makt, er releet dårlig.
4

Sjekk for strøm på blåseren-motor elektriske kontakten (forutsatt at sikringen og stafetten var god og at det er strøm i den elektriske kontakten på viftemotor motstand). Bruk den røde ledningen på voltmeter å sondere den elektriske kontakten på viftemotor. Hvis det ikke er strøm til stede med nøkkelen på, og vifte-motor vifte bryteren i på-posisjon, er blåseren-motor motstand dårlig og må byttes ut. Hvis det er strøm i viftemotor, er viftemotor dårlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65071.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer