Slik feilsøker en 2000 Malibu Kjølevæske Lett

The 2000 Chevy Malibu er utstyrt med en motor kjølevæske nivå skjerm som lyser en varsellampe når kjølevæskenivået i radiatoren blir lav. Et vanlig problem med dette systemet er en inoperativ lys, eller et lys som ikke går ut selv om nivået er korrigert. Denne enkle float typen sensor kan være lett å feilsøke. Felles verktøy for elektrisk system diagnose er nødvendig, men den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan diagnostisere dette problemet på noen få minutter. Instruksjoner
en

Fjern radiatorlokket. Kontroller og toppen av væskenivået i radiatoren. La motoren avkjøles før du tar av radiatorlokket å hindre alvorlige brannskader fra varm kjølevæske.
2

Vri tenningsnøkkelen i startposisjon og trykk på radiator nær kjølevæske nivå sensor plassert på passasjersiden side radiator tank. Sjekk lyset på dashbordet. Hvis lyset er nå av, er sensoren stikker og må skiftes ut. Mangel på forebyggende vedlikehold på kjølesystemet kan føre til opphoping på sensoren.
3

Trekk den elektriske kontakten på kjølemiddelføleren. Sjekk lyset på dashbordet igjen. Hvis lyset er nå av, er det sensor kortsluttet og behov for utskifting. Hvis lyset forblir på, spore ledningene fra sensoren til dash å finne kort til bakken som er årsaken til problemet. Hvis ingen skadet ledninger eller kort blir funnet, må du bytte instrumentpanelet. Dette er sjelden, men av og til instrumentpanelet vil være kilden til kort som forårsaker lyset å bo på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65049.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer