Slik feilsøker en Cam sensor på en 1994 Audi

The kamaksel sensor på en 1994 Audi brukes til drivstoff injeksjon timing. Kamaksel sensoren er plassert på venstre side bak på topplokket. Den har en tre-leder kontakt med de to utvendige ledninger - makt og bakken - og en midt wire, signalet wire. Når kamaksel sensor svikter, er bilen veldig vanskelig å starte og mangler akselerasjon og kraft. Du trenger:
Strøm grafiske meter (oscilloskop)
Nut drivere
Vis flere instruksjoner
en

Ta av fortielse som dekker motoren, ved hjelp av riktig muttertrekker .
2

Finn kamaksel sensor bak på venstre side av topplokket. Koble den grafiske målerens svarte kabelen til en god bakken og bruke den røde ledningen som en sonde for å teste langt, venstre ledningen på sensoren. Vrir om tenningsnøkkelen på. Slå av apparatet til volt og sondere jordledningen på sensoren kontakten. Apparatets skjerm skal vise mindre enn 100mV. Hvis avlesningen er høyere, må du bytte cam sensor.
3

Koble sensoren kontakten. Probe midten ledning på selen, som er signalet som returledning. Avlesningen skal være rundt fem volt, pluss eller minus en halv volt. Hvis spenningen er høyere eller lavere er det et problem med datamaskinen eller ledninger, ikke med sensoren.
4

Vri nøkkelen av og plugge kontakten inn i sensoren.

5

Plasser måleren på grafer og la den svarte kabelen koblet til god jord. Start motoren og undersøke sentrum ledning på sensor kontakten. Grafen bør vise jevnt fordelt rektangulære tårn uten glitches eller avbrudd. Hvis de er uregelmessig, skift ut sensoren.
6

Plasser måleren på frekvens og sondere sentrum ledningen igjen. Måleren skal vise 7Mh, pluss eller minus 1mH. Frekvensen bør også stige jevnt som rpm økninger uten svingninger eller uregelmessigheter. Hvis du ser noen uregelmessigheter, skift ut sensoren. Hvis det ikke er noen uregelmessigheter, er sensoren bra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65018.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer