Slik feilsøker Med GM Forretter

The GM starter systemet består av batteriet, starter, startsolenoiden, tenningslåsen, sikring, relé og tilhørende ledningsnett. Når diagnostisere systemet, bør diagnosen alltid begynne på strømkilden og flytte trinnvis mot den mislykkede enheten. En GM startsolenoiden er festet til starteren selv, som er ganske praktisk. Spolen er et elektromagnetisk utløsende enhet som brukes til å levere strøm til startmotoren. Du trenger
Volt /ohmmeter
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk batteriet for løse eller korroderte terminaler. Se på batterikablene for løse forbindelser og korrosjon. Reparasjon som nødvendig, og prøv å starte bilen.
2

Kontroller batteriets spenning ved å koble voltmeter røde kabel til pluss på batteriet og den svarte kabelen til den negative terminalen. Spenningen skal være 12,75 volt. Har en hjelper kan du prøve å starte bilen. Selv om dette blir gjort, se voltmeter nøye. Hvis bilen ikke begynner å starte, er ikke problemet i batteriet. Hvis bilen prøver å starte og spenningen synker til under 10,5 volt som starteren er engasjert, har batteriet en dårlig celle og må erstattes.
3

Kontroller batteri kablene med ohmmeter for å se om det er stor motstand. Drei rattet på voltmeter til ohm. Koble den røde batteri plusspol på batteriet. Koble den sorte ledningen på volt /ohmmeter til minuspolen på batteriet og bruke den røde kabelen til sondere nå fjernet røde positive terminalen fra batteriet. Motstanden bør være uendelig. Fjern den sorte ledningen fra batteriet terminalen og koble den til den motsatte enden av batteriet kabelen på startsolenoiden. Igjen berøre mønje til batterisiden av kabelen og den svarte kabelen til solenoiden side. De ohm bør vise null (ingen motstand). Hvis det viser mer enn 100 ohm, må du bytte wire.
4

Sjekk den negative batterikabelen ved å koble den sorte ledningen til god jord på rammen eller motor. Trykk den røde kabelen til minuspolen. Det bør være null motstand. Hvis ikke, må du bytte jordkabel til batteriet.
5

Sjekk starteren sikringen (som sitter under panseret) og bytt om nødvendig. Hvis sikringen er defekt, vil metallet dirigent i sikringsskapet være synlig brutt.
6

Trekk i stafett ut av sikringsskapet relé boksen. Snu volt /ohmmeter til volt. Koble den svarte kabelen til god jord. Sondere de fire terminaler for strøm til en av dem. Hvis ingen makt er funnet et problem mellom sikringen og releet er til stede. Hvis strømmen har stede en hjelper vri om nøkkelen for å starte og holde den. Probe resten av terminalene for en terminal å få mer strøm. Hvis ingen makt er funnet i den andre terminalen, må du bytte tenningslåsen.
7

Sett stafetten tilbake på plass og installere den positive batteripolen. Trekk den lille ledningen av S-terminalen på startsolenoiden. Har en hjelper holde tenningen i startposisjon. Sondere ledningen på magnetventil for 12 volt. Hvis det er 12 volt med bryteren i startstilling erstatte starteren. Hvis det ikke er spenning erstatte ledningen til tenningslåsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65001.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer