Hvor å Test en Honda Dynamo uten å fjerne den

Batteriet i Honda din er stadig å levere strøm til vitale systemer i bilen, selv når motoren ikke er i gang. Når du vrir om tenningsnøkkelen til "Start"-stilling, elektrisk strøm til startmotoren, og motoren slås over. Dynamoen i Honda din gir elektrisk kraft til bilen din etter at motoren starter. Testing ladesystemet av Honda presenterer noen vanskeligheter, men dette prosjektet er fortsatt innenfor evnene til et velutstyrt helg mekaniker. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Sett kontrollene på digital volt /ohm meter til "Volt D /C" stilling. Batteriet i Honda ligger på passasjersiden bak i motorrommet eller på førersiden foran i motorrommet. Finn batteriet og trekke tilbake det beskyttende gummi terminal dekker. Trykk den røde prøveledningen av måleren til den positive pol og den svarte test ledelse på måleren til minuspolen. Spenningen som vises på måleren bør være over 12,5 volt. Hvis spenningen er lav, lade batteriet før videre testing.
2

Test for batteri spenning på dynamoen på lading slepe på baksiden av dynamoen. Under ladeprosessen vil knasten har en stor dimensjon på ledningen, er dekket av en gummistøvel, boltet til det som leverer strøm til resten av kjøretøyet når motoren er i gang. Trykk den røde test fører til lading lug og den svarte test føre til motorblokken. Hvis det ikke er spenning på lading slepe, erstatte kostnad sikringen ligger i under-panseret sikring blokk. Dersom sikringen går med en gang, sjekk tenningslåsen for smeltet kontakter.
3

Start motoren, og trykk den røde og svarte test fører til batteriet. Hvis dynamoen fungerer som den skal, vil spenningen som vises på måleren være rundt 13,5 volt. Hvis spenningen som vises er den samme eller mindre enn batterispenningen, må du bytte dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64993.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer