Slik feilsøker en start problem i en 1965 Ford Mustang

The 1965 Ford Mustang start system består i hovedsak av tre komponenter: batteri, startsolenoiden og startmotoren. Når Mustang tenningsnøkkelen vris, lar startsolenoiden strømmen fra batteriet for å komme til startmotoren, som deretter engasjerer med svinghjulet for å slå av motoren. Feilsøking dette begynner systemet er ganske enkelt på grunn av sin grunnleggende design, og krever systematisk sjekker hver komponent for å finne årsaken til problemet. Du trenger
Volt meter
Wrench
Heavy Byglingskabel
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk spenningen på batteriet med et voltmeter. Fest positive volt meter ledningen til den positive batteripolen, og fest den negative volt meter kabel til minuspolen. Den voltmeter bør lese omtrent 12 til 15 volt med elektrisitet. Hvis batterispenningen er lavere enn 12 volt, kan batteriet være defekt.
2

tak hvert batteri terminal klemme, en om gangen, og forsøke å vrikke kabelen på terminalen. Hvis klemmen er løs, skru det fast med en skiftenøkkel. Ikke berør begge batteripolene klemmer på samme tid, en elektrisk støt vil resultere
3

Trace den positive batterikabelen fra batteriet til starteren solenoid montert ved siden av batteriet på. motorrommet. Kabelen skyves inn en stang for solenoiden og er sikret med en mutter. Sørg for at mutteren er stramt med en skiftenøkkel.
4

Trace negative batteriet kabelen fra batteriet til motorblokken. Denne kabelen er festet til blokken med en eneste bolt. Sørg for at bolten er stramt med en skiftenøkkel.
5

Kontroller at de to boltene som fester toppen av startsolenoiden er stramt med en skiftenøkkel. Solenoiden bruker ikke en jordledning. Metallet backing av releet opererer som punktet på underlaget.
6

Fest den ene enden av en tung Byglingskabel til den store gjengede stang på en side av startsolenoiden og deretter på den motsatte ende av Byglingskabel den tunge gjengede stang på motsatt av startsolenoiden. Hvis startmotoren produserer en lyd, erstatte startsolenoiden. Hvis startmotoren ikke produserer en lyd, kan kabelen som forbinder startsolenoiden til startmotoren være løs.
7

Påse at kabelen som forbinder startsolenoiden til siden av starteren Motoren er festet til startmotoren tett med en skrunøkkel. Hvis kabelen er stramt, erstatte startmotoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64992.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer