Hvordan Reset a Service Engine Light i en 2000 Nissan Altima

"Tjenesten motor snart" lys i 2000 Nissan Altima forteller deg når kjørecomputeren har identifisert en feil. Når datamaskinen oppdager en feil, lagrer den et alfanumerisk problemer kode i minnet som du kan bruke til å identifisere komponent, elektrisk krets eller et system som er defekt. Når du har reparert feilen, må du manuelt fjerne koden fra kjørecomputer minne ved hjelp av en bil skanning verktøyet. Disse skanneverktøyene er tilgjengelig på de fleste store auto deler butikker. Du trenger:
Automotive skanning verktøyet.
Vis flere instruksjoner
en

Locate den diagnostiske kontakten. På 2000 Nissan Altima kontakten ligger i OBD2 standardisert beliggenhet under sjåføren side dash, litt til høyre for rattstammen. Med tenningsnøkkelen i "OFF" posisjon, plugg i kontakten på skanningen verktøyet i den diagnostiske kontakten på bilen. Vri tenningsnøkkelen i startposisjon, men ikke start motoren med mindre bedt om det av skanningen verktøyet.
2

Slå skanning verktøyet på og velg "Global OBD2" fra hovedmenyen. Velg "Diagnostic Trouble Codes" fra den første sub-menyen, og deretter "Les Trouble Codes" fra den andre sub-menyen. Skriv ned alle børsnoterte koder og beskrivelser før du sletter dem. Dette vil spare tid hvis du må utføre flere diagnostikk.
3

Trykk på tilbake-knappen på skanningen verktøyet til andre sub-menyen vises, og velg "Slett Codes" eller " ; Clear Codes ", avhengig av produsenten av skanningen verktøyet. En melding som ber deg bekrefte at du ønsker å slette koder og andre lagrede data. Velg "Ja". Skanningen verktøyet vil varsle deg når kodene har blitt slettet.
4

Test kjøre bilen for å bekrefte at reparasjonen er fullført. Nissan Altima kjørecomputer vil kjøre en rekke tester på systemene i kjøretøyet, inkludert avgasskontrollanordninger. For å fullføre disse testene du må ta to prøvekjøring som inkluderer en rekke kjøreforhold, med en 2-minutters nedkjøling mellom hver prøvekjøring. Hvis "service motoren snart" lys ikke kommer tilbake på i løpet av disse to prøvekjøring, du har fullført reparasjoner og reset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64991.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer