Slik feilsøker en Chevy Blazer Vannpumpe

Dårlig vedlikehold kan føre til at lagre og pakninger i Chevy Blazer til å mislykkes. En viktig del av kjølevæsken i kjølesystemet er en korrosjonsinhibitor og smøremiddel som, over tid, forsvinner under normal fordampning. Service på kjølesystemet i Blazer din en gang i året vil forhindre tidlig vannpumpe svikt, samt mange andre problemer i kjølesystemet. Feilsøking kjølesystemet for problemer med vannpumpen er et prosjekt som gjennomsnittlig helg mekaniker kan fullføre på under en time. Kjølesystemet spenning tester og mekaniker speil nødvendig for dette prosjektet er tilgjengelig på de fleste auto deler butikker. Du trenger
Cooling system spenning tester
Små mekaniker speil
Lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Grip kjølevifte på motoren din, og prøve å rocke den i en opp og ned-retning. Hvis lagrene er slitt og bevegelse er til stede, bytt vannpumpen. Dette er et vanlig problem med Chevy vannpumpe og kan også være en kilde til motorstøy.
2

Vent til motoren i din Blazer avkjøles deretter fjerne radiatorlokket ligger på toppen av passasjer -side radiator tank. Toppen av radiatoren med vann og skru trykket tester på radiator cap halsen. Pump testeren til 15 psi og observere måleren på tester. Hvis trykket synker raskt, er det lekkasje i systemet alvorlig og bør være lett å finne med lommelykt. Vanlige kilder til lekkasjer inkluderer pakningene mellom vannpumpen og motoren.
3

Plasser en mekaniker speil under vann pumpe, plassert i fronten sentrum av motoren, og lys med lommelykten på den for å inspisere det lille gråter hullet plassert på utsiden av vannpumpens like bak viften skivene. Dette er et tetningsområdet at vannpumpen kan lekke ut fra. Hvis gråte hullet er våt med kjølevæske, skifte vannpumpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64990.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer