Impala Window Problemer

Selv om det ikke har vært noe minnes på Impala vinduer, det har vært klager om elektriske vinduer, spesielt etter at bilen har kjørt ca 100.000 miles. Noen ganger kan du være i stand til å rense en bryter eller smøre vinduet, men du kan også bli nødt til å bytte motoren som leverer strøm til vinduet. Det vil hjelpe deg å vite hva du skal gjøre hvis du kan finne problemet. Kjente problemer

Den generelle klage om Impala vinduer er at de elektriske vinduene rett og slett slutter å virke. Dette er vanligvis fordi motoren som leverer strøm til vinduet og gjør det mulig å flytte noen ganger svikter. Når motoren svikter, kan det føre til vinduet for å bevege seg sakte eller ikke i det hele tatt.
Feilsøking
p Hvis din Impalas vinduet slutter å virke, eller ikke fungerer som vel som det skal, starter med å rense bryter som lar deg rulle vinduet opp og ned. Hvis vinduet er å lage mye støy, dra eller beveger seg sakte, kan du prøve å smøre sporene at den glir opp og ned på. Hvis det ikke hjelper på problemet, sjekk den viktigste kraften distribusjonssenter under panseret på bilen for sikringer som er gått. Hvis sikringen ikke er problemet, er det sannsynlig at motoren trekke for mange forsterkere og sparker ut en effektbryter. Hvis dette er tilfelle, vil du sannsynligvis trenger å bytte motoren.
Cost

Mesteparten av tiden, folk velger å erstatte kraften vinduet motor når sine vinduer slutte å fungere. I dette tilfellet, anslår Car Klager nettstedet reparasjonen kostnader på ca $ 198 (per 2010). MSN bil gjennomgang nettsted anslår $ 168,52 for deler og $ 65,00 for arbeidskraft, ikke inkludert diagnostiske tid eller skatter din mekaniker eller forhandler kan ta betalt for (som i 2010).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64983.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer