Hvordan Auto Alarmer kan føre til et dødt batteri

Ingenting er mer frustrerende og forvirrende enn når du nærmer deg bilen din etter at den er parkert over natten, klikker du på alarm fjernkontrollen for å avvæpne det og du hører en merkelig eller sakte trille i stedet for den tradisjonelle pip-pip fra bilen. Så du prøver å starte bilen og batteriet er bare om eller helt død. Dette problemet er veldig vanlig, men det er ingen reell løsning på det. Du må bare være forberedt på at på et tidspunkt dødt batteri syndrom kan oppstå. Årsak

Mange auto alarmer må bo i en "på"-modus når bilen står stille og slått av. Denne on-modus blir automatisk utløses når bilen er låst. For å slå av alarmsystemet, er ledningene koblet til en ledning fra bilbatteriet. Dette betyr at systemet trekker strøm når bilen er avslått og ikke lader batteriet. Over tid kan denne uttapping av energi kan føre til batterifeil.
Batteri

De vanligste forekomster av et dødt batteri fra en alarm vanligvis skje sent i livet til bilbatteriet. Når et bilbatteri blir til fem eller seks år i alder, betyr det ikke holder sine kostnader i tillegg. Hvis batteriet er allerede går dårlig, en bil alarm trekker strøm når bilen er av kommer til å sette det gamle batteriet over kanten og gjøre det formålsløse for å starte. Gode ​​bilbatterier vil ikke vise dette problemet, være i stand til å håndtere alarmsystemet bruke for mye lenger enn å bli parkert over natten, eller for et par dager.
Installeringsmetode

Mange auto alarmer er installert på bilfabrikk, så utformingen av alarmen er integrert i den mest energieffektiv oppkobling for den aktuelle bilen. Men hvis alarmsystemet er installert som en ettermarkedet add-on, noen ganger mekanikerne kan installere hookups på feil steder. Dette kan føre til at alarmsystemet å trekke mer strøm fra batteriet enn den trenger. Denne feilen kan igjen trekke ned bilbatterier mye raskere enn normalt.
Kortslutning Problemer

ikke-så-vanlig problem som kan føre til et batteri saft med en bil alarm er en kortslutning. Dette er når en frynsete wire fører til avbrutt forbindelse med et annet metall del. Avgiften til systemet blir trukket ut av kretsen og jordet i bil del eller ramme. Hvis forbindelsen varer lenge nok, kan den trekke ut batteriet til den er død. Bare en mekaniker vil finne dette problemet ved å gå gjennom hele kabling av alarmen, på jakt etter pausen eller eksponering. Bytte bilbatteriet fortsetter bare problemet før det nye batteriet dør også.
Velge Alarmer

beste bilen alarmer for energieffektivitet og uten tvil sikkerhet er de som kuttet tenningen av en bil i stedet for bare lage støy når bilen er plaget. Med en tenning cut, går bilen ingensteds med mindre den er slept. Dette innebærer mye mindre strømforbruk enn en full-sensorisk modell utviklet for å lage støy når bilen er plaget. Forbrukerne bør veie de funksjonene som leveres som standard med en fabrikkmontert alarm versus hva som tilbys etter-markedet. Hvis du kan finne en bil med en fabrikkmontert alarm modell og en tenning cut-funksjonen, som kan være det beste fra begge verdener, spesielt for bilens batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64965.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer