Slik feilsøker en 1979 Chevy Corvette for Rear End Noise

Fordi 1979 Corvette bruker de to bakhjulene til å drive bilen, var den utstyrt med en differensial. Innenfor differensial er to tannhjul og en rekke lagrene. Når støy sender lys fra baksiden av bilen, er støyen vanligvis tilskrevet differensialen. Imidlertid kan bakenden støy også være forårsaket av feil dekktrykk, feil dekk eller ved en skadet hjullager eller løs eksosanlegget. På grunn av at differensial to tannhjul mesh, er noen støy normalt. Heldigvis, finne årsaken til overdreven bakenden støy er ganske enkel. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Stopp bilen og plasser overføring i nøytral.
2

Påfør parkeringsbremsen og trykk på bremsepedalen, deretter øke hastigheten på motoren med gasspedalen. Hvis støyen er fortsatt til stede under denne testen, er problemet sannsynligvis med motoren eller eksos-systemet, ikke den bakre enden.
3

Drive Corvette i ca 10 til 15 minutter til varme differensial væske.
4

Kontroller at dekktrykket og differensial væskenivået er normale. Inspisere dekkets sidevegg for riktig trykk, som trykket nivået varierer avhengig av typen av dekket. Fjern bunnpluggen fra midten av differensial med en skrunøkkel for å kontrollere den bakre ende væske. Oljenivået skal være like under bunnen av tappepluggen åpningen.
5

Drive Corvette over flere ulike typer underlag for å avgjøre om støyen er forårsaket av bakenden eller av dekkene. Hvis støyen er produsert kun når bilen er kjørt over en ru overflate, er støyen mest sannsynlig forårsaket av dekkene.
6

Kjør Corvette på en glatt overflate inntil støyen blir produsert. Trykke forsiktig ned bremsepedalen. Hvis støyen forsvinner, er problemet sannsynligvis en skadet hjullager. Hvis støyen ikke forsvinner, er forskjellen, er pinjong sannsynligvis skadet.
7

Snu bilen kraftig og lytte etter støy. Hvis støyen er til stede, er problemet sannsynligvis ikke er justert riktig ring og pinion differensialgir eller skadede pinjongaksel lagrene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64963.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer