BMW oksygen sensor Symptomer

BMW har blitt et statussymbol i USA. Den tyske bilen er produsert i en rekke merker og modeller, alle med luksus og presisjon i tankene. Det er denne presisjonen som gjør sine arbeider deler alle de mer utsatt for slitasje. En defekt oksygen sensor, en relativt liten del av drivstoff levering system, kan ha en stor innvirkning på drivstofføkonomi og motorytelse i BMW. En observant sjåfør vil ta akt av sine symptomer og løse problemet før feilen blir et fullverdig erstatning. Dårlig drivstofføkonomi

BMW motorer er drivstoff-injisert og derfor avhenge sterkt på forholdet mellom drivstoff til luft blir presset av drivstoffpumpen inn i motorblokken. En dårlig oksygenføler kan redusere mengden av luftstrøm, sammen med brennstoff, noe som resulterer i for mye brennstoff inn i motoren under forbrenning. Dette bruker selvsagt opp bensin mye raskere enn normalt, og sjåføren kan finne han ikke får så langt på en full tank av gass som han pleide. En endret luft-til-drivstoff blandingen vil også gi økte utslipp gjennom overdreven eller utilstrekkelig forbrenning innenfor BMW motor.
Rough Tomgang

Tenning og akselerasjon systemer i en BMW har avanserte elektroniske komponenter som gjør motoren timing avgjørende for å opprettholde en riktig kjører bil. En defekt oksygen sensor kan kaste av stempelet timing resulterer i en grov tomgang og redusert effektivitet. Sjåføren vil oppleve rallende eller noen grad av grøss fra under panseret som stråler gjennom rattet. En grov tomgang vilje mer enn sannsynlig føre til motor nøling som bilen forsøker å akselerere. Dette nøling er et resultat av den skadede oksygen sensor feilaktig lese luft-til-drivstoff blandingen strømmer inn i motoren resulterer i utilstrekkelig drivstofftilførselen.
Engine Misfire /Backfire

Ingenting er like pinlig som lyden av en presisjon bil backfiring i trafikken. En dårlig oksygensensor kan forårsake et slikt problem for bilisten grunn av mager tilførsel av brennstoff som skyves inn i motoren. For lite eller for mye drivstoff endrer måten en motor eksploderer (årsaker forbrenning) med bensin, noe som resulterer i uforutsigbare akselerasjon og ytelse .. Når dette skjer i inntaket manifold, vil det produsere den tordnende bang som er kjennetegn på en motor slå tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64922.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer