Slik feilsøker dynamoen på en 2001 Mercury Marquis

The ladesystem i 2001 Mercury Grand Marquis består av batteri og dynamo, sammen med ledninger som trengs for å koble disse to komponentene og levere strøm fra dem til resten av bilen . Test dynamo og batteri i bilen med en digital volt /ohm meter, ikke en test lys, for forbedret nøyaktighet. Med riktig meter, kan den gjennomsnittlige hjem mekaniker feilsøke ladesystemet i Marquis i løpet av få minutter. Du trenger
Digital volt /ohm meter
Vis flere instruksjoner
en

Test batteriet for riktig ladestatus. Batteriet i Mercury Marquis ligger i passasjersiden foran i motorrommet. Slå frontlysene på i 30 sekunder, med tenningsnøkkelen i av-posisjon, for å eliminere eventuelle uønskede overflaten er det i batteriet. Slå frontlysene av, og ta på den svarte ledningen fra digital volt /ohm meter til minuspolen og den røde kabelen til plusspolen. Spenningen leses av i displayet må være over 12,5 volt eller dynamoen test kan ikke være gyldig. Lad opp batteriet før du fortsetter testen hvis spenningen er lav.
2

Test for batteri spenning på batteriet terminalen på toppen baksiden av dynamoen. Generatoren i Marquis er plassert på den øvre, fremre del av motoren, under et plastdeksel. Dekslet klipses av og på, ingen verktøy er nødvendig for å flytte den opp nok til å få tilgang til terminalen. Berør den svarte meter føre til minuspolen og den røde meter føre til positive batteripolen. Spenningen som vises på måleren bør være innenfor 0,3 volt av spenningen måles til batteriet. Hvis den er lavere enn det, rengjør og stram batteripolene før ytterligere testing.
3

Start motoren, og med motoren i gang, trykker du på måleren fører til batteripolene. Den svarte ledningen går til minuspolen, og den røde ledningen går til plusspolen. Spenningen vises bør være 13,5 volt til 14,7 volt. Hvis spenningen med motoren i gang ikke er riktig, må du bytte dynamo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64899.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer