Ford Defekte Fuel Pressure Regulator Symptomer

Drivstofftrykket regulator styrer drivstoff trykk i Fords drivstoffsystemet, opprettholde riktig trykk trengs for bilen å kjøre optimalt. Dersom drivstoff trykkregulator funksjonsfeil eller svikter helt, vil ett eller flere symptomer oppstår. Mens testing må utføres for å verifisere feilen, hvis noen av disse symptomene er til stede, kan en feil drivstoff trykkregulator være å klandre. Langsom eller ingen oppstart

del av drivstoff trykkregulator jobb er å opprettholde drivstoff press på drivstoff sprøytebrukere på alle ganger, blant annet når motoren er slått av. En drivstoff injiseres kjøretøy, med riktig drivstoff press, vil starte opp raskt, hvis ingen andre funksjonsfeil oppstår. I tilfelle din Ford skrur lett, men den starter ikke i løpet av de første fem eller seks omdreininger av startmotoren, kan du ha en feil drivstoff trykkregulator. Hvis regulatoren har sviktet fullstendig, vil bilen sveiv, men ikke starte i det hele tatt. Unngå å spy starteren for lenge, eller vil du brenne den opp og legge starteren til din liste over nødvendige deler.
No Go

Under akselerasjon, bilen bør akselerere jevnt uansett hvor hardt eller lett på gasspedalen trykkes inn. Dersom Ford ikke vil akselerere jevnt, men i stedet rykk og hopp under akselerasjon, bør drivstoff trykkregulator inspiseres.
Stalling

En dårlig drivstoff press regulator kan også føre til at Ford å stoppe på tomgang eller kjører. Mens det vil mest sannsynlig skje på tomgang, er det ikke uhørt for at bilen skal stoppe mens du kjører nedover veien. Hvis drivstoffet trykkregulatoren ikke er å opprettholde nøyaktige drivstoff press mens motoren er i gang, kan det føre til at motoren kjører rik eller mager, og i tilfelle det går for langt i begge retninger, vil motoren stall ut på grunn av en manglende evne til å skikkelig brenne luft /drivstoffblandingen. Bensin trenger luft for å brenne. I en altfor rik scenario, er det ikke nok luft for blandingen å oppnå forbrenning, hvis det er for lite luft, forbrenningen vil også mislykkes i å oppstå. Siden drivstoff trykkregulatoren er gitt spesifikke luft /drivstoff blandingen retninger fra PCM, bør det alltid opprettholde riktig blanding.
Dårlig Kjørelengde

En feil drivstoff trykkregulator kan også være å klandre for en plutselig reduksjon i drivstoff kjørelengde.
Alternatives

Disse symptomene kan også forekomme med en plugget drivstoffilter, sviktende bensinpumpe, eller defekt PCM . I tilfelle du har disse symptomene, er det best å ha hele drivstoffsystemet inspisert av en kvalifisert Ford drivstoffsystemet tekniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64882.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer