Symptomer på en dårlig BMW Fuel Pump

En dårlig bensinpumpe i stor grad kan påvirke ytelsen til en BMW. Drivstoffpumpen utfører den viktige funksjon av å få brennstoff fra bensintanken til motorens brenseltilførselsrør systemer, der det indre forbrenningen i motoren mulig . Uten riktig mengde drivstoff , eller noe drivstoff i det hele tatt , vil en BMW ikke kjøre skikkelig . Starter Problemer
p Hvis drivstoffpumpen er dårlig i en BMW , vil bilens motor ikke starter . Bilens elektriske systemet vil kjøre normalt , men de mekaniske deler av motoren vil ikke gå i det hele tatt . Hvis du lytter nøye, særlig med vindu eller dør åpen , mens du slår på tenningen i bilen vil du høre en klikke lyd , men ingenting annet .
Kronisk Stalling

BMWs med en dårlig bensinpumpe vil stadig stall ut . Ofte etter å ha startet opp bilen vil stall raskt og må startes på nytt . Den drøye ut kan selv påvirke hvor raskt bilen kan reise , noe som gjør det slik at bilen bare vil reise på en langsom hastighet som motoren sliter med å kjøre. Den drøye ut vil vanligvis være konstant i en periode , men det kan også opphøre for en tid bare å gå tilbake og bli kroniske igjen .
Shaking Engine
< p > Hvis BMW går fint , men plutselig motoren begynner å riste voldsomt , er det vanligvis et tegn på ikke nok drivstoff til motoren. A plugget brennstofffilter eller andre deler i drivstoff levering system kan føre til mangel på drivstoff, men ofte den skyldige er en defekt drivstoffpumpe .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64856.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer