Clutch Spjeld Symptomer

En manuell girkasse er clutch demper reduserer dreiemoment og vibrasjon forårsaket ved å engasjere clutchpedalen effekt på resten av motoren system. En dårlig clutch demper kan ha symptomer som raskt spres gjennom motorens system, inkludert vibrasjon, sliping støy og rask slitasje på clutch er tannhjul. Årvåkne sjåfører kan identifisere symptomer tidlig og unngå langvarig skade på vitale drivkomponentene. Clutch Vibrasjon

En sviktende clutch demper vil ha en redusert evne til å håndtere dreiemomentet skapt av og frakopling av clutch. Dette resulterer i vibrasjon gjennom motorblokken og gulvet av kjøretøyet når manuell clutch er trykket ned, og når den blir frigitt. Vibrasjon vil øke, sammen med piping lyder fra innsiden av clutch mekanisme, som clutch demper fortsetter å tape funksjonalitet og til slutt mislykkes.
Feil installasjon av deler

En clutch må være riktig boltet til svinghjulet av et kjøretøy skal fungere skikkelig. Feil installasjon kan føre til forskyvning av deler, inkludert clutch demper, og som vil endre clutch responstid og spenningen i clutchpedalen. En clutch pedal som er unormalt vanskelig å trykke ned (ofte kalt en hard clutchpedalen) kan ha en feiljustert clutch spjeld og andre hydrauliske komponenter. Clutch og demper skal inspiseres for å sjekke for riktig montering og unngå langvarig skade på clutch og manuell girkasse.
Clutch Støy

Intern clutch støy kan være et symptom på en defekt eller ødelagt clutch spjeld. En growling eller angiveri lyd vil utstede fra clutch-aktuatormekanismen, indikerer økning av dreiemomentet i systemet fra spjeldet ikke er i stand til å utføre sin primære funksjon å redusere stress på clutchen selv. Å diagnostisere hvis den interne clutch støyen er forårsaket av en dårlig clutch demper, plasserer bilen i parken, og deretter sette på parkeringsbremsen. Hvis støyen vedvarer når bilen startes i nøytral, stammer clutch støy trolig fra en intern komponent, slik som clutch spjeldet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64838.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer