Hvordan sjekke motoren koden på en Tundra

The Toyota Tundra, først produsert i 1999, inneholdt den andre fasen av on-board diagnose (OBD II) som diagnostisere problemer som oppstår til lastebilens motor og operativsystem og kommunisere koder ( DTCs eller diagnostiske feilkoder) til datamaskinen av kjøretøyet. OBD II standardisert utstyr som er nødvendig for å skanne og lese feilkoder som forårsaker check-engine lys (Indikatoren eller MIL) til å belyse på instrumentpanelet. Lese kodene er nødvendig for å fastslå hva som utløste MIL. Du trenger
OBD II lomme skanner med bruksanvisningen
Computer
Vis flere instruksjoner
en

Finn datalink kontakt (DLC) i Toyota Tundra under førersiden dashbordet. Det er på høyre side av rattstammen peker rett ned.
2

Plug lommen skanneren 16-punkts kontakten til data link kontakten. På grunn av DLC form, er det bare én måte å plugge den inn på riktig måte.
3

Sett nøkkelen i tenningen og vri det to klikk frem til tilbehøret maktposisjon, uten motoren på Tundra kjører. Denne posisjonen vil lyse opp alle instrumentpanelet lyser.
4

Følg instruksjonene i lommen skanneren for å lese den diagnostiske problemer koden som utløste check-engine lys. Disse skannerne er svært enkel å bruke og er praktisk talt selvforklarende.
5

Bla til "read-koder" på skanneren (noen scanner modeller kan inneholde bokstavene DTCs stedet for koder).

6

Trykk på "Enter" eller "Send"-knappen for å lese koden (e) som utløste MIL.
7

Se håndboken på skanneren for å fastslå feilkodenummeret. Noen skannere kan inneholde en kort beskrivelse, mens billigere scanner modeller kan bare vise koden nummeret.
8

Forskning den diagnostiske problemer kode på en datamaskin ved hjelp av en universell diagnostisk feilkodenummeret hjemmeside (se Ressurser). Koder lavere enn 1000 er universelle, men kodenumrene over 1000 er spesifikke for kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64829.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer