Problemer med en 1990 Ford Festiva

The 1990 Ford Festiva var en billig to-dørs sedan spioneringen for sin utmerkede gass kjørelengde og lav pris. Med en 1,3-liters, firesylindret motor, gjorde Festiva ikke har veldig mye makt, men kundene elsket den for sin pålitelighet, sikkerhet og kicky stil. Men den bilen har noen problemer knyttet til komfort, kjøreegenskaper og akselerasjon, samt flere minnes på ulike deler. Comfort

Bare litt større enn et kjøleskap, var Festiva stand til å få må av sin imponerende drivstofføkonomi fra sin lille størrelse. Med bare to dører, hadde Festiva bare et hint av baksetet og var litt ubehagelig for sjåfører med større rammer. Noen brukere på Edmunds.com har antydet at rattet flyttes slik at driveren mer benplass.
Støy

Selv om motoren var ikke spesielt høyt, Festiva hadde svært lite støy demping. Noen sjåfører har klaget over overdreven hytte støy, spesielt under akselerasjon eller når du plasserer bilen under stor belastning, for eksempel når du går opp bakker.
Strøm

En del av årsaken til Festiva sin drivstoffeffektivitet var den lille motoren, som var i stand til å generere kun 63 hestekrefter. På fire sylindre og 1,3 liter, var motoren enda mindre mektig enn den allerede relativt liten Honda Accord og Toyota Corolla, sin sjef konkurrenter. Dette skapte problemer for eiere prøver å akselerere med noen hurtighet, hale betydelig belastning eller kjøre opp bakker. Likevel, mange sjåfører var komfortable med denne avveiingen, villig til å forsake makt for kjørelengde og pålitelighet.
Ingen Koppholder

I 1990 hadde de fleste driverne kommet til å forvente en koppholder i bilen sin. I 1990 Festiva, var denne funksjonen påfallende fraværende. Ford rettet opp i feilen for 1991-modellen, men eierne av 1990 Festiva ble tvunget til å improvisere. Flere bemerket at de hadde fjernet den fremre delen av askebeger sin i baksetet og brukte det som en provisorisk koppholder.
Tilbakekalling

Ifølge Cars.com, 1990 Ford Festiva var gjenstand for to minner knyttet til ulike deler som kan ha blitt med i bilen ved montering eller lagt til det på påfølgende vedlikehold og reparasjon. Den første, utgitt i 1990, var for defekte instrument klynger i Festivas produsert mellom oktober og november 1989. Den andre, utgitt i 1995 og gjelder for alle Festivas av årsmodell 1992 og før, bekymret sikkerhetsbeltene, noen av spennene som hadde utviklet sprekker og klarte ikke å fungere ordentlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64807.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer