Hvordan vet jeg om en sigarettenner i en 1994 Jeep Wrangler er brutt?

The sigarettenneren på en 1994 Jeep Wrangler er vanligvis på en 20-amp krets, men du bør sjekke sikringen for lettere å fastslå den eksakte strømstyrke . Denne informasjonen er nyttig når det gjelder drift forskjellig utstyr fra dette uttaket. Den sigarettenneren er en viktig årsak til kjøretøy branner på grunn av dimes eller pennies faller inn i kontakten og forårsaker et kort. Hold alltid sigarettenneren klar av alle shorting materialer. Du trenger
Voltmeter
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stasjon støpsel
Pair av felles tang
Vis flere instruksjoner

en

Fjern sigarettenneren. Sett voltmeter på 20 volt. Koble den sorte ledningen på voltmeter til god jord. Plasser den røde ledningen med sonden inne i kontakten og peke på midten nederst på kontakten for å sjekke om makten nederst kontakt i stikkontakten. Batteri spenning bør være tilstede på dette kontaktpunkt. Bunnen av kontakten er positiv og sidene av kontakten er grunnlag. Hvis det ikke er spenning, sjekk sikring. Hvis sikringen er god videre til trinn tre. Hvis spenningen er til stede videre til trinn to.
2

Drei rattet på voltmeter til ohm skala. La den svarte ledningen fra voltmeter koblet til en god bakken og bruke den røde proben til å berøre siden av kontakten. Den volt /ohmmeter bør vise ingen motstand mot jord som indikerer en god jord. Hvis motstanden er uendelige bakken er tapt, noe som betyr at baksiden av sigarettenneren inneholder den elektriske kontakten må nås.
3

Fjern den elektriske kontakten fra baksiden av lighter socket. Det kan nås opp gjennom bunnen av dashbordet på en Wrangler.
4

Kontroller at kontakten for en god bakken med volt /ohmmeter. Plasser den røde sonde i side-terminal, som er grunnen. Måten kontakten er gjort, er sentrum forbindelse makt og kontakten som strekker seg ut til siden er bakken. Hvis det er en god grunn nå at sigarettenneren er frakoblet, plugge kontakten i igjen og teste for en grunn. Hvis det fremdeles ikke har noen grunn til lettere er dårlig og må byttes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64783.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer