Slik feilsøker en Isuzu NPR Det er Overoppheting

Din Isuzu NPR bruker kjølerom i motoren for å kjøle motoren og hindre dens interne komponenter fra gripe . Når kjølesystemet ikke fungerer som det skal , kan motoren ender opp overoppheting . Hvis motoren overopphetes betydelig , kan det lide en katastrofal feil . Å vite om motoren er overopphetet , og hva som kan være årsaken til det , må du gjøre noen feilsøking. Instruksjoner
en

Start motoren på NPR , og vent til det å varme opp . Når nålen på temperaturmåleren sitter på eller nær midten mark , er motoren tilstrekkelig varm. Hvis den stiger over midten merket på måleren , er motoren din begynner å overopphetes .
2

Sjekk eksosen . Hvis det er damp som kommer ut av eksosrøret , så din toppakning har sviktet, og dette er trolig årsaken motoren overopphetes på grunn av kjølevæske lekker inn i forbrenningskammeret i stedet for å kjøle motoren.
3

Åpne panseret og sjekke kjølevæsken på tanken. Hvis tanken væskenivået er på eller under den nedre merke på tanken , fylle tanken med en blanding av 50/50 kjølevæske og vann .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64777.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer