Tegn på en dårlig Ignition Switch

En tenningslåsen refererer til to komponentene i bilens tenningssystem. Den første komponenten er låssylinderen . Nøklene som brukes til å starte kjøretøyet er satt inn i låsesylinderen . Den andre komponenten er en elektronisk bryter som er plassert direkte bak låsesylinderen . I noen kjøretøyer disse to delene er atskilt , og i noen de er kombinert . Når en tenningslåsen går dårlig, vil visse symptomer være til stede. Motor Symptomer

En dårlig tenningslåsen kan føre til et redskap for å plutselig dø , ifølge Goldwing Tech . Dette kan skje som bilen kjører nedover veien . Det oppstår ofte midlertidig og uten forvarsel .
Tilbehør Symptomer

Ifølge 1A Auto , tilbehør, som for eksempel radio og vindusviskere , kan plutselig slutte å fungere skikkelig . I noen tilfeller er dette problemet periodisk , og i noen tilfeller er det permanent .
Låsesylinderen Symptomer

Når et kjøretøy har en dårlig tenningslåsen, låsesylinderen kan trenge å bli manipulert overdrevent å starte bilen , dvs. jiggling denne komponenten når du setter bilens nøkler og starter motoren .
Andre symptomer

dårlig tenningslåsen kan føre et kjøretøy med makt til å ikke produsere noe støy fra starteren når bilens nøkler er i "Start "-posisjon .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64751.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer