Hvordan vet jeg om jeg trenger nye Struts?

Struts jobbe sammen med støtdempere for å kvele bilen og dens passasjerer fra humpete veier. De kan også bidra til å holde dekkene på veien og spille en rolle i hvor godt bilen håndtak. Selv om det er normalt for struts gradvis slites ut, hvis du kjører bilen ofte på humpete, svingete eller grusveier, vil du sannsynligvis trenger å erstatte struts raskere. Hvis du oppdager noen vanlige tegn på utslitte struts, er det på tide å ta bilen til en mekaniker. Instruksjoner
en

ta bilen ut på en prøvetur. Brems. Avgjøre om fronten av bilen dykk når du bremser. Akselerere. Note om bakenden av bilen "knebøy" når du akselererer. Hvis disse to ting skje, kan det hende du trenger nye struts.
2

Kjør bilen på en grov vei med mye svinger og humper. Når du kjører den rundt et hjørne, avgjøre om bilen svaier, ruller eller rett og slett ikke kapasitet til. Kjør over humper (med stereoanlegget dempet) for å finne ut om bilen "dunk" eller rangler. Du kan trenge nye struts hvis bilen ikke kapasitet til.
3

Utfør en sprett test. Slå av motoren. Gå til dekslet i bilen og sprette fronten opp og ned. Hvis bilen tar lang tid å stoppe hoppende opp og ned på egen hånd (mer enn tre hopper), kan struts må byttes. Hvis du er usikker på resultatene av denne testen, spør mekaniker til å utføre det for deg.
4

Ta bilen til mekaniker og be ham om å gå for en prøvetur med deg slik at du kan peke ut noen mistenkelige lyder eller håndtering problemer. Eller ønsker du kanskje å gå til to eller flere mekanikere for å få forskjellige pristilbud. Mekanikeren kan undersøke dine struts og fortelle deg helt sikkert at dine struts må byttes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64748.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer