Hvordan Reset sjekke motoren lys på en 1996 Cadillac DeVille

The 1996 Cadillac DeVille inneholdt det første året av on-board diagnostikk to (OBD II). Denne andre fasen med å diagnostisere motor, karosseri og chassis feilkoder forenklet prosedyre for teknikere og mekanikere. Det standardisert diagnostisk lenke kontakten (DLC), sin beliggenhet og Scan Tool (e) til å lese og nullstille diagnostiske feilkoder (DTC) som utløste check engine lys (CEL). Du trenger
OBD II håndholdt skanner
Vis flere instruksjoner
en

Finn DLC under førersiden dash av DeVille, nesten rett under styring kolonne og formet som den kvinnelige kontakten på skanneren. (The DLC omtalt på DeVille ikke er dekket slik det bør sees ganske enkelt.)
2

Koble skanneren til DLC. Skanneren må aktivere på tilbehøret kraft av bilbatteriet, men hvis menyen ikke vises, se etter en av eller på knappen for å slå på skanneren.
3

Slå tenningen Nøkkelen til tilbehør maktposisjon (også kjent som key-on/engine-off eller II stilling).
4

Les menyen på skjermen på skanneren og se på frontplaten av skanneren for alternativer med knappene. De fleste av disse skannerne har rulleknappen (s) for å flytte markøren på menyen opp og ned. Noen skannere kan inneholde en sletteknappen på frontplaten. Bla til "slette koder" eller "slette DTCs" eller trykke på sletteknappen.
5

Se på menyen på skjermen. Når den opprinnelige menyen vises, eller meldingen "kommando sendt" vises, skal check engine lys av DeVille tilbakestilles.
6

Start motoren og se på instrumentpanelet for å sikre lyset er ut. Hvis ikke, bruke skanneren for å se om det er noen andre ventende koder som kan ha forårsaket feilen. Hard koder (store problemer) vil ikke alltid la check engine lys til å gå ut, eller vil komme tilbake på svært kort tid etter reset.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64742.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer