Hvordan vet jeg om det toppakning eller Vannpumpe Lekkasjer Frostvæske

The forlenge av skader forårsaket av en frostvæske lekkasje avhenger av hvor lekkasjen kommer fra. Hvis lekkasjen kommer fra vannpumpen, problemet er mer av en ulempe snarere enn en stor oppgave, som radiatoren må jevnlig fornyes med frostvæske for å hindre at motoren blir overopphetet. Hvis lekkasjen skyldes en defekt toppakning, vil motorens olje være forurenset og pakningen må byttes umiddelbart for å unngå motorhavari. Du trenger
Frostvæske
skrutrekker
Cooling system trykk pumpe
Vis flere instruksjoner
en

Twist radiatorlokket ut av radiatoren når motoren er kul og observere nivået av frostvæske i radiatoren ved å se gjennom radiator cap åpning. Den frostvæske nivået bør være omtrent en tomme fra toppen av radiatoren. Legg frostvæske hvis nivået er lavt, deretter installere radiator cap.
2

Drive bilen før motoren er ved normal driftstemperatur, deretter parkere bilen og la motoren avkjøles. Sjekk frostvæske nivå innenfor radiator og observere om radiatoren har mistet frostvæske. Hvis nivået ikke har gått ned, er en vannpumpe eller topplokk lekkasje usannsynlig.
3

Inspiser vannpumper for tegn til lekkasjer. En vannpumpe lekkasje vil vises på utsiden av vannpumpe. Legg spesielt merke til det området hvor den nedre radiator slangen kobles til bunnen av vannpumpen, og til området hvor varmeren slangen kobles til pumpen. Hvis enten området er våt, stram klemmen som fester lekker slangen på vannpumpen med en skrutrekker. Hvis lekkasjen vedvarer, er lageret i vannpumpen sannsynlig å være defekt og vannpumpen må skiftes ut.
4

Fest et kjølesystem trykk pumpe til radiator cap åpning på radiatoren. Pumpen har en enkelt slange og en måler. Enden av slangen er festet til et passende metall, som ligner på en radiator cap. Vri montering på radiator cap åpning.
5

Trykk trykket pumpen inntil nålen på pumpens måleren leser innenfor den grønne delen av måleren.
6

start motoren og se nålen på trykkmåleren. Hvis viseren svinger raskt, er den topplokkpakningen defekt og må skiftes ut. Hvis motoren er utstyrt med to topplokk, vil det være nødvendig å avgjøre hvilke av de to head gaskets er defekt.
7

Fjern en tennplugg ledning om gangen fra sin tennpluggen mens overvåking av nålen på trykkmåleren. Hvis nålen på måleren støtteben med tennpluggen fjernet, er toppakning for at topplokket defekt. Hvis nålen fortsetter å svinge, plugge tennpluggen på sin tennplugg, så gjentar du testen med neste tennplugg ledning til nålen stopper varierende. Hvis du fjerner hver av tennplugg ledninger for ett topplokk ikke stødig nålen, er de resterende topplokkpakningen defekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64741.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer