Hva er årsaken til et Ignition Coil å mislykkes?

The tennspolen er en viktig komponent i motoren oppstartsprosessen. Selv om dette mekanisk komponent tendens til å ha et langt liv, er det flere forhold som kan bidra til fiaskoen. En sjåfør bør ta hensyn til mulige symptomer rundt motoren spiral svikt som det snart vil påvirke andre kjøretøy systemer og la dem strandet i veikanten. Overopphetede Ignition Coil

Tennspoler er laget av en silisium-jern legering som har en toleranse for varme. Som blir sagt, dets interne komponenter og ledd hvor det har blitt loddet til resten av tenningssystemet kan ikke ha vært, og disse delene kan overopphetes på en mye lavere temperatur enn spolen selv. Som temperaturen stiger, blir spolen mindre i stand til å lede strøm, noe som vil bidra til redusert funksjonalitet og eventuell svikt i enheten.
Overspenning Innen Coil

tenning spoler er vanligvis pålitelig, selv om deres daglig slitasje vil etterhvert begynne å bryte dem ned. Store mengder elektrisitet stadig kjøre gjennom spolen under tenningen, og over tid denne strømmen kan bidra til nedbrytning av isolasjonen mellom spiral viklinger, spole tårn eller spolen boliger. Dette tapet av isolasjon fører til mekanisk svikt samt overoppheting.

Resistance Issues

motstandsnivåer arbeider i coilen må holde seg på et mid -level konstant for å sikre riktig funksjon. En lavere enn normalt eller kort motstand i spolen viklingene skaper større strøm flyte gjennom tennspolen, som vil raskt ødelegge hele tenning modulen. Variasjoner i motstand nivåer innenfor spolen kan også føre til en svak gnist, noe som vil resultere i at bilen ikke starter, samt svikt i coilen og de mekaniske delene som omgir den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64733.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer