Slik feilsøker en Chevy Wiper Motor Circuit Board Module

The vindusvisker motor kretskort modul på din Chevy er beskyttet av utside av vindusvisker motor. Den svaber motor kretskortet modulen kontrollerer funksjonen av motoren. Hvis dette kretskortet blir skadet, så din vindusvisker motor ikke vil fungere. Erstatning viskermotorer kan kjøpes fra de fleste auto deler butikker, men kan fikse vindusvisker motor kretskortet modul på en Chevy være mer økonomisk hvis du har en lodding pistol. Før du fikse noe, men du trenger å feilsøke kretskortet modulen. Du trenger
Torx bit skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne sikringen panelet under rattstammen og finn Sikringen til vindusvisker motor. Bruk sikringen diagrammet på undersiden av sikringen paneldeksel å finne sikring for vindusvisker motor.
2

Trekk sikringen for vindusvisker motor med sikringen avtrekker i sikringsskapet.

3

Sjekk metallet stripen i sikringsskapet. Hvis metallet stripe i sikringen er brent eller ødelagt, deretter erstatte sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke.
4

Åpne panseret og fjern de tre Torx bits skruene som holder vindusvisker motor foringsrør på plass med en Torx bit skrutrekker. Vindusvisker motor er boltet til brannmuren i de fleste Chevy biler.
5

Trekk vindusvisker motor casing off, utsette vindusvisker motor kretskortet. Sjekk visuelt at kretskortet for eventuelle skader. Kontroller kablingen for eventuelle slitasje eller synlige ledninger. Hvis det er noen skader på kretskortet modulen, så du må ha løst det, hvis det er mulig. Hvis motoren ikke fungerer, bør du være i stand til å se noen form for skade på kretskortet modul, der det er brent. Men hvis det er en kortslutning, kan du ikke være i stand til å se noe. Hvis vindusvisker motor ikke virker, er kretskortet modulen ille siden det styrer funksjonen til motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64729.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer